Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigység lenne ennek az oka?
32 éves vagyok és köszönöm nem kell barátnő, család, gyerek így szülőkkel élek és köszönöm teljesen jól vagyok. Nem kell barátnőre költeni, meg gyerekre sem, meg albit és hitelt sem fizetek így. Emiatt teljesen jól könnyen megélek, nincsenek gondjaim. Nagyon sok ismerősöm, kollégám mondogatja hogy nőjek már fel, meg ne legyek ekkora gyerek, meg ismerkedjek, alapítsak családot stb.
Mi közük ehez? Miért lesz nekik attól jobb hogy felnövök és az élet nehezebb oldalát választom....mi értelme beleszólni mások életébe, ezen szoktam agyalni és leginkább az irigységre gondolok.
Azért cseszegetnek,mert tiniknek való életet élsz.Sőt!Még azt sem,mert még ők is vágynak a puncira,nem csak az állandó recskázásra.
Azt gondolják,hogy valami nincs rendben veled.Ha nem tetszik,akkor mondd meg nekik határozottabban,hogy te inkább egyedül vagy/maradsz és inkább elfutsz a problémák elől,mert töketlen vagy.
Én ,egyébként azt szűröm le a soraidból,hogy túlságosan szégyellős vagy,nem mersz közeledni a nőkhöz és már meguntad,viszont a nők meg nem szeretik,ha nekik kell megdugni a férfit,így nincs túl sok jelentkező.
Szedd össze magad és vedd komolyabban ezt az egészet.Nem a világvége felszedni egy nőt.
Ugye tudod, hogy nem minden nőre kell költeni?
Ettől eltekintve ne foglalkozz mások véleményével. A társadalmi nyomás miatt pedig felesleges a családalapítás, hiszen akkor úgyis nagy valószínűséggel válás lesz a vége. A saját érdekedet nézd, ne másoknak akarj megfelelni.
Én is lemondtam már arról, hogy családom legyen, a rokonok, barátok akik nem értik meg kellemetlenkedhetnek, nem kell foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!