Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet ennek véget vetni?

Hogy lehet ennek véget vetni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömet valószínűleg meg wodoozták.. Megtalálta a saját babáját annál aki csinálta neki.Igaz meghalt a boszorkány,de a baba még hat..Mit lehetne csinálni amivel meg lehetne szüntetni a rosszat? Ötlet volt az elégetés,eltemetés vagy hasonlók,de azzal lehet hogy csak bajt csinál az ember..Tanácstalanok vagyunk..Köszi a segítséget előre is.

2017. nov. 12. 07:54
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Megkell keresztelkedni , imádkozni istenhez és az átok lekerülhet mert az isten és a kereszt védelmet nyújt és eltávolodást minden démon és gonosz átok elmegy. Persze egy katolikus vagy református egyházba kell csinálni ezt és a pap által a szent vízzel és okés . Addig átok marad . 19F
2017. nov. 12. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok az 1_es. Bármi kérdés írj privátba nyugodtan . 19F
2017. nov. 12. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

1#

Református egyhazban se pap, se szentelt víz nincsen. Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit.

Kérdező!

Nincs olyan, hogy átok. Az átok csak addig létezik, amíg hisztek benne és minden egyes rossz dolgot ráfogtok az átokra.

2017. nov. 12. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz utolsó de pontosítanèk. Az átkok valódiak ès működnek egèszen addig amíg elhiszed, hogy meg vagy átkozva
2017. nov. 12. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

[link]

[link]

Mesélő troll vagy.

A woodoo-baba nem élethű szobor, sokaké nézhet ki ugyanúgy. Tehát ha valaki ránéz egy ennek nevezettre, nem tudja, kit átkoztak vele.

Mit keresett ismarősöd a halála után a boszi lakásában? (Ha talált is valamit, nem tudhatja, hogy az 'övé'.)

.

Ha kiváncsi vagy valamire, ne találj ki hozzá nem valóságos történetet, hanem kérdezzed egyenesen!

.

Az átkot annak tagadásával lehet megszüntetni.

Átok csak a gyengékre, a tagadásra képtelenekre hat.

2017. nov. 13. 04:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm gondozta a boszorkányt,majd mikor meghalt a boszorkány,ő pakolta el a cuccait mert el akarta adni a család a lakást,és akkor találta meg.A gondozó egész családját ismerte a banya,és elátkozta őket..a gondozó megtalálta a családja babáit..Ugyanaz volt a babákkal ami a családtagjaival..Pl. az egyiknek a feje volt átszurva egy tuvel,a ferje meg agyverzest kapott,neki meg a hasa volt kivagva es amikor megtalalta mar kialakult belrakja volt a nonek..
2017. nov. 13. 09:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit álmodtál még?
2017. nov. 13. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezek valóságos dolgok! Nem hiszem el hogy miért kell megkérdőjelezni ezeket a dolgokat... Még ha olyat kérdeztem volna hogy megettem egy terhes vitamint,teherbe eshetek-e..... Gondolkodj már egy kicsit...Ide írtam mert nem tudtam kihez fordulni segítségért..Ha nem hiszed el akkor görgess tovább,ne itt irogass lekezelő és flegma kommenteket,köszönöm!
2017. nov. 14. 07:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Háborodj fel légyszíves azon hogy rájöttünk, hogy egy ócska troll vagy. Köszönöm
2017. nov. 14. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért volna troll? Aki nem hisz benne egyáltalán miért jön erre az oldalra és miért ír kommentet? Igazából nem minden boszi rossz, én is az vagyok mesélhetek ha gondolod
2017. nov. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!