Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vessek véget ennek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vessek véget ennek az egész kellemetlen helyzetnek végre?

Figyelt kérdés
Elég fura helyzet valószínüleg csak én bonyolítom túl, de a lényeg annyi hogy van egy lány osztálytársam akinek mint kiderült bejövök.Nekem sem közömbös a lány egy ideje csak annyi a probléma hogy mióta osztálytársak vagyunk az évek alatt beszéltünk kb 10 mondatot összesen és kb fogalmam sincs hogyan tudnék vele elkezdeni beszélgetni. Amúgy sem vagyok az a könnyen bárkivel bármiről elbeszélget típus amíg nem ismerem az illetőt legalább kicsit, de ez így még nehezebb valamiért. Mármint nem lenne fura neki ha csak úgy odamennék hozzá mikor kb soha nem beszélünk? Volt olyan is h a buszmegben vártunk mindketten, de nem tudtam miről beszélgessek vele ezért nem mentem oda hozzá, majd mikor szállt fel a buszra akkor látszott az arcán a csalódottság, én meg fél napig vertem a fejem a falba hogy mekkora idióta vagyok.Az utóbbi időbe több hasonló, de kisebb bakit is sikerült elkövetnem, valószínüleg most azt hiszi h nem kedvelem, de legalábbis semleges számomra ami nagyon nem igaz. Amúgy általában simán el tudok beszélgetni lányokkal is, kivéve őt, nála mindig leblokkolok.Nagyon frusztrál már ez az egész helyzet de nem tudom mit kéne tennem. Ja még annyi hogy mindketten a csöndesebb, visszahúzódóbb típusú emberek vagyunk akik a saját közösségükben igazán felszabadultak. 17 évesek vagyunk mindketten.
2017. nov. 9. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, csak ha köszönsz neki már az is jobb mint a semmi, és ha tényleg nem találsz témát, kérdezd meg mit csinál a szabadidejében(nem túl eredeti,de szinte mindenki szeret magáról beszélni), ha ez nem jön be akkor akár suliról/időjárásróL/a kedvenc fúnyírómárkáitokról is beszélhettek, és már ettől is előrébb lesztek(de ne gondold hogy ettől majd az öledbe ugrik)
2017. nov. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!