Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Karma? Az van kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karma? Az van kapcsolatban aki nem akar, és az van egyedül aki mindent megtenne egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok. A haverjaim mind évek óta tartó hosszú kapcsolatokban, ami miatt már a barátság kb oda.

Ismerkedek neten, élőben...szó nincs arról hogy erőltetném, csak tényleg szeretnék már egy komoly kapcsolatot, ahol megtalálom a társam. Mégis sokan nem nézik ezt ki belőlem, és folyton csak azt látják hogy szoknyapecér vagyok.

Azt tapasztalom hogy azok vannak kapcsolatban aki nemtörödömek, lesz/*/rják, stb a felek panaszkodnak h így rossz ugy rossz...de ki nem lépnek. Rengeteg nőnek mintha bejönne, hogy megalázva vannak, semmibe nézve.

Míg adott vagyok pl én. Volt több évekig tartó kapcsolatom, sok dolgot megéltem, és igen nem mindig voltam mintapár. De most azt nem tudom mégis mi az ami nincs meg bennem. Miért az van kapcsolatban aki egy féreg ember, és miért az "szenved" egyedül aki oda meg vissza lenne egy olyan nő érintéséért csókjáért szeretetéért akiért oda van?

Sok sok tanácsot kapok, hogy ne várjam, engedjem el, de könnyű mondani, hogyan engeded el azt, amitől tudod hogy boldog lennél, és iszonyatosan hiányzik az életedből?

Ez most úgy hasonlítom mintha gyereket akarna egy pár, de nem sikerül, és azt mondják nekik, hogy ahh majd összejön, ne aggódjatok...Hogy lehet ezt megtenni miközben tudod hogy nagyon hiányzik.

Fontos: A külsőm, kisugárzásom alapján soha egy percig sem gondolná senki (aki nem ismer) hogy valaha bármi problémám is lett volna az ismerkedéssel, ill hogy szinte depresszióban élek a magánytól.

Voltam dokinál nem egyszer. segített átmenetileg. De a végén azt éreztem hogy már az orvos előtt is megjátszom magam, így nem jártam el többször.

Változás előtt állok az életemben: felköltöztem Budapestre, új munkahely, folytatom az edzést, szeretnék boxra is járni, és fejleszteni a német tudásomat. Szóval tervek vannak, és teszek is érte, hogy változzon az életem, de az ismerkedős része valahogy még mindig stagnál. :(

Megj.:

Pesten sincsenek ismerőseim, így baráti társaságok, valaki valakije/rokona és épp szingli, és épp bejövünk egymásnak dolog sajnos kizárva.

Köszi aki elolvasta, és hasznosat ír.

2017. dec. 26. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akar/Nem akar ?

Nekem volt olyan növel dolgom akit én kellet szabályszerűen lekoptassak.

Röviden az számít h h nézel ki, személyiség és anyagi háttér. És ne nyüszíts egy csajnak mert az irritáló számukra.

29 F

2017. dec. 26. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:

"Uralod, ha elengeded, eléred, ha nem kergeted..." :D Ha ragörcsölsz a témára, az sosem segít. Úgy kell akarnod, hogy közben mégsem akarod - ami elsőre ellentmondásosnak tűnhet, de tényleg így van.

Más kérdés, miért nincs baráti társaságod.

2017. dec. 26. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Még csak 27 vagy, "kérem nézzen vissza ha a sorszáma eléri a 38-at" xD

Komolyra fordítva a szót, magamra ismertem elég sok aspektusában a bekezdő írásodban. Nekem is voltak hibáim, sosem vitatom, de egy dolgot sosem vehetnek el tőlem, lelki dolgokban mindent megadtam a páromnak (tudod amikor kirakod a szívedet az asztalra, tessék, itt van őszintén!)és mégis fél éve pofára ejtettek 38 évesen.

A kutya meg nem mondja rólam, hogy baromi magányos vagyok, szintén lejárok edzeni, ott is szoktam barátkozni lájtosan, tehát nem az az antiszoc fajta vagyok. Bárhova megyek mosolygok, viccelődök van egy ilyen állítólag pozitív kisugárzásom. De sokszor hazajövök és csak némán ledobom magam az ágyra és bámulok kifelé meredten. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de azért már negyven felé kacsingatva nem szaladnék el egy olyan társ elől aki visszafele is meghálálja azokat a dolgokat amiket én adok neki (szeretet, törődés, lelki-társ stb.)

Egyébként nem is értem a kérdésedet, nagyjából meg is válaszoltad magadnak a bekezdésben! Ahogy elkezdesz mozogni, tanulni, programokra járni (egyéb hobbi?, fészen van ezernyi csoport, például én társasjátékos csopiban vagyok benne, ott is lehet coopban szerveződni, tudom luuzer vagyok:)), hidd el jönni fognak a lehetőségek minden téren(barátnő, haverok)! TE még CSAK 27 vagy, ez nagy előny :P

Ragadd hát meg! :)

Fharminconteteje

2018. jan. 5. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
15%

Szia! Hasonló cipőben járok, kis túlzással 7 éve nem jön össze az igazi. Túlzás nélkűl a 7ből 3,5évet kapcsolatban voltam,de több hátrányom, mint előnyöm származott belőle. NEm tudok jobb szót, sok hulladék lányt sodort az utamba az élet. Akikkel semmi jövő kép nem volt csak úgy voltunk én vártam a csodát, ők meg élvezték hogy van valakijük, meguntam és kitettem őket. Teljesen egyedül 3 éve vagyok, közben is volt pár nagyon igényes lánnyal randim nekik egy voltam a sok udvarló közül és nem a befutó. Viszont akiknél,befutó lettem volna, na azokat inkább hagyjuk.

De arany szabály, hogy amikor egy nőt letojtam szaladt utánam. Amikor a legpocsékabb lánynak is teljes gőzzel udvaroltam, azt gondolta, hogy ha engem tálcán megkaphat, akkor bepróbálkozik egy fokkal jobb pasiknál is. Nem szabad senkit magasra emelni a válladon mert kevés leszel neki.

2018. jan. 5. 17:55
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a hasznosakat.

ezt én is sok helyen olvastam már, hogy akit lesz***rsz az majd jön. de próbáltam...ha nem írtam x napig, nem kerestem, ő sem engem...tehát én hiába nem foglalkoztam vele, ő sem tette meg, mert hiszen főleg azt elején a férfinek kellkezdeményezni, írni stb.

2018. jan. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!