Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 50 éves ember elválik, már csak cselédet keres magának vagy még szerelmet?
Ki hogyan látja?
Már csak azért akar valakit maga mellé, hogy mosson, főzzön, takarítson rá vagy lát még esélyt arra, hogy megtalálja az utolsó nagy szerelmét?
Miért keresne cselédet? Szerinted egy felnőtt férfi nem tudja ellátni magát? :)
Amúgy meg miért gondolod, hogy az utolsó szerelem lesz, amit valaki 50 évesen talál? :)
Utolsónak üzenem, hogy sajnos igenis vannak ilyen nők, pont a napokban pakolt össze egy kolléganőm, aki hat évig volt szó szerint a cselédje a párjának. Mindketten ötven felett járnak már és több házasság/kapcsolat után ismerkedtek meg.
Egyébként én azt gondolom, ez nem kortól, hanem jellemtől függ. Van, aki harminc évesen is csak bejárónőt keres, hogy ki legyen szolgálva. És vannak, akik ötven év felett csodás szerelmet élnek át.
És olyan is van aki hordárt, éjjeliőrt (mert "fél egyedül éjszaka") vagy olyan férfit keres akire ráháríthat minden felelősséget. Rosszabb esetben beszélő pénztárcát vagy interaktív vibrátort.
Szóval tényleg emberi dolog ez oda-vissza.
"Egyébként kétlem, hogy talál olyan nőt a mai világban, aki házicselédje lenne." Egyik barátnőm férje akkor sem volt hajlandó még a zoknit sem felszedni a földről, amikor munkanélküli volt egy évig.
Tesóm is mindent a barátnőjével végeztet el, pedig munkanélküli.
Csak azt nem értem, miután panaszkodnak, utána ugyanezek a nők néznek nagyot és szólnak meg, ha mondom, hogy az én barátom végez házimunkát.
Szóval sokszor a nők is generálják ezt.
Kérdésre. Nem értem magát a kérdést, miért kell általánosítani, nagyapám is egyedül élt, akárhányszor nyaraltam nála, a kisujjamat sem kellett mozdítanom.
Csinált sütit is. Már megint egy provokáló kérdés...
50 évesen én is azt hittem valami komoly szerelemben élek, de tévedtem.
Arra még 10 évet kellett várni.
De mindig én végzem a több házimunkát. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!