Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szerelmet sosem felejti el az ember?
A legelso baratommal 11 honapig voltunk egyutt, oktober elejen szakitottunk. (O szakitott velem facebookon)
December kozepen osszejottem egy sraccal akivel mar evek ota ismertuk egymast, mostanra pedig beleszerettem. 3 honaposak vagyunk, mindennel jobban szeretem, de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe a volt baratom, a kozos emlekek vagy csak a mostani es akkori kapcsolat hasonlosagai. Felettem jar eggyel a volt baratom, minden nap latom. Januar vegeig nem beszeltunk, aztan ram irt es megdumaltuk a dolgokat, hogy ez igy nem a legjobb hogy a suli folyosojan sem nezunk egymasra, pedig mindkettonknek fontos volt az egyutt toltott idoszak (nem az elso baratnoje voltam neki, viszont az elso szerelme).
Normalis, hogy ennyiszer eszembejut es igenylem a tarsasagat? Nem erzek iranta semmit, inkabb undorodom tole azok utan amiket csinalt (unokahugommal lefekudt, facebookon szakitott velem, rengeteg novel lefekudt stb), megis jo lenne neha megoleni vagy beulni egy kavera.. Igaz, hogy az elso szerelmet sosem felejti el az ember es minden kapcsolatat ahhoz fogja hasonlitani?
18L
Nem igaz, én 2 évig voltam az első szerelmemmel, nagy szerelem volt, de mára semmi nyoma. Persze, néha eszembe jut, de ennyi. Te csak azért hiányolod, mert minden nap látod és még fél éve sincs, hogy szétmentetek.
20L
Részben igaz, részben nem. Igazából nem kell elfelejtened, hiszen ha elfelejtenéd nem tanulnál soha sem a hibáidból. Illetve a hasonlítgatás is bizonyos szintig megengedett, hisz ha nem hasonlítanád össze őket nem tudnád értékelni ami jobb, és nem tudnád érzékelni hogy mi a rosszabb a "megszokottól".
Valószínű, hogy még nem sikerült túllépned a dolgon, és a mostani párod még nem tudod olyan felhőtlenül szeretni. De minden kapcsolat egy tapasztalat. VAlószínű az sem segíti a túllépést hogy egy suliba jártok és minden nap taliznotok kell. De próbáld meg a találkozások számát a minimálisra redukálni, legalábbis amíg nem tudsz rá semlegesként gondolni. Az, hogy nem érzel iránta semmit az sajnos, biztosan nem igaz, hisz az undor amit érzel a megbántottságodból, dühödből fakad, amiért megalázott. És valamilyen szinten még szereted is mivel vágysz rá. Arra készülj fel, hogy a mostani pároddal nem lesz örök életű ez a dolog, mert nem tudod tisztán szeretni, de fog jönni egy férfi aki majd "feledteti" veled a sérelmeket, és akkor már nem úgy fog eszedbejutni az ex mint most. :) Szóval el is felejted meg nem is, de nem fogod hasonlítgatni, és nem fog hiányozni sem. CSak el kell jönni a megfelelő időnek
Hmm, mintha csak en irtam volna ki a kerdest. Az elso kapcsolatom detto ugyan igy ert Veget(masodszorra vegleg), csak nalunk unokahug helyett baratno volt es k**rvak, na meg telefonos szakitas. Ra 3 honappal osszejottem a jelenlegi parommal, de csak fel ev utan vettem eszre magamon, hogy mar nem gondolok az exemre (volt, hogy meg nevet is tevesztettem, baromi kellemetlen volt). Nem azert, mert ereztem volna szinten barmit is iranta, csak borzasztoan nehez volt tul tennem magam a tortenteken. Feltem, hogy esetleg ujra eljatszak mindezt velem, az okokat nem ismerve. Szerencsere, egy olyan embert talaltam aki vegre megbecsul es amellett az lehettek aki. O felejtette velem el ezt az egeszet es ezert orokke halas leszek neki.
Nehez tudom, de tul kell rajta jutnod, mert az ilyen tipusu fergek nem valtoznak. Kerlek ne menj vissza hozza es keruld amennyire csak tudod, mert ha mellette ragadsz, akkor meg tobb fajdalomban lesz reszed.
De, hogy a kerdesedre valaszoljak, el lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!