Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire válogatós?
Figyelt kérdés
33f vagyok és volt már több barátnőm de mindig úgy éreztem ,hogy egyik se az igazi. Valamilyen belső vagy külső tulajdonsága nem tetszett és szakítás lett a vége. Ti,hogy tudjátok elfogadni a társatok negatív tulajdonságait,mert gondolom van nektek is ami nem tetszik?2017. dec. 24. 10:02
1/6 anonim válasza:
Nekem is, páromnak is vannak rossz tulajdonságai. Viszont mi nem agyalunk rajta, nem nagyítjuk ki. Egyszerűen elfogadjuk egymást, mert a jó sokkal nagyobb arányban van jelen. Megálmodsz egy nőt magadnak, szerintem pont olyat, soha nem fogsz találni. Mivel az csak egy fejben összerakott és nem a valóság.
3/6 anonim válasza:
Én is válogatós vagyok. Több nagyon szép lányt megismertem már. De nem titkoltuk egymás elől a valóságot. Hogy mindketten szegények vagyunk, olyan értelemben hogy bérből és fizetésből élők, esetleg vállalkozók. És ha két alkalmazott összeházasodna, akkor is alkalamzottak maradnának, ráadásul idehaza a kilátástalanságban, szintén rossz indulást adva a leendő gyerekeinknek. De megbeszéltük hogy a lány is szép, én sem vagyok csúnya, ezért mindketten találhatunk magunknak milliárdos párt is akár külföldön. És elárulom hogy maximálisan jól döntöttünk.
4/6 anonim válasza:
Egyszerűen. Önvizsgálattal. Tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes. Nincs tökéletes ember. Olyat sose fogsz találni, aki 100%-ban megfelel az "igényeidnek", elvárásaidnak, így meg kell tanulnod elfogadni a másikat, ahogy van. Régen az emberek nem azért éltek le egymás mellett egy életet, mert olyan tökéletesek voltak, és 100%-ig illettek egymáshoz, hanem mert képesek voltak elfogadni egymást. Az elfogadás a titok.
5/6 anonim válasza:
Mert pörögsz rajta, mint egy idióta. Van, amit nyilván nem tud eltűrni az ember, de én is kiábrándulnék bárkiből, ha azon futtatnám pl az agyam, hogy szép meg jó, demilyenorravandeténylegjézus vagy demilyenidegesítőfúj, jajdebüdösetszart. Nem röhög, utóbbi volt már egy ismerősömnél szakítóok... Kétlem, hogy valaha volt szerelmes a srácba, csak addig megvolt a varázsa, amíg össze nem jöttek. Az a baj, hogy szerintem sok ember bepánikol. Lát valami rosszat a másikból és jön az agyába a szarlavina, hogy Jézusom emiatt lemondok a többiről, holott lehet, hogy lenne egy olyan, akiben ez meg ez nincs és ő tökéletes... Igen, aztán a másiknak meg más a baja. Sok ember lemond dolgokról ahelyett, hogy elmenne dolgok felett és hibáival kedvelné a másikat. Biztos, hogy neki is vannak visszataszító pillanatai és tulajdonságai. De szerintem ha valaki valakivel összejön, utána már nem kellene egyetlen tulajdonság miatt hisztit rendezni. Találd ki, hogy neked mi az, ami egészen pontosan kell és mi az, amit semmiképpen sem tűrnél el. És ahhoz tartsd magad, a többi apróságot meg fogadd el.
6/6 anonim válasza:
nem válogatós vagy, hanem éretlen egy komoly kapcsolathoz.
Ha válogatós lennél, össze se jönnél olyannal akinek a külsejével is bajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!