Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám még lejjebb adni az igényeimet? Van-e egyáltalán lejjebb? Hol találhatnék, olyan nőket akiknek semmilyen igénye sincsen?
Sziasztok!
23 éves, budapesti srác vagyok, bár 17-nél nem nézek ki többnek. Alacsony is vagyok meg ronda is, így nyilván nincs túl sok esélyem a nőknél(finoman szólva).Nem vagyok visszahúzódó (sőt) , és nem is sír le rólam, hogy úgy érezném magam semmit sem érek. A saját korosztályomba meg alatta a külső, ha nem is minden, de alap.
Így hát próbáltam/próbálom egyre lejjebb adni az igényeimet. kb. így 100-150 visszautasítás után már ott tartok, hogy semmilyen igényem nincsen az illetővel szemben. ( És itt most nem szexről van szó, mert azt megoldom magamnak, vagy keresek egy bevállalósabb prostit.) Csak annyi, hogy nő legyen. Bár talán már az se baj, ha előtte férfi volt.
A legutolsó próbálkozásom egy alkoholista 40-45 körüli hajléktalan nő volt. De kapásból elküldött a fenébe.
Próbálkoztam már rokkantakkal, fogyatékosokkal, függőkkel, de eddig semmi.
Mindenesetre hiszek a nagy számok törvényében.
És hiszek abban, hogy még nekem is juthat valaki, csak qrva sokat kell próbálkoznom.
Szerintetek hova tudnám lejjebb adni? Hol találhatnék olyanokat, akiknek nincs vagy csak nagyon kevés az igénye?
Szeretem amikor a csajok írogatják, hogy ők csak olyan férfival akarnak bármiféle kapcsolatot, akik számukra 100%-ig vonzóak.
Ha én is naponta 40-50 kezdeményezést kapnék, akkor lehet, hogy én is így gondolnám.
A mai világban ma már kb 150-200 próbálkozás esetén jöhet össze egy egynapos éjszaka egy átlag feletti, de nem top10-es srácnak.
Azért érzitek a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!