Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bejön és talál párt, van akinek csalódás.
Megfelelő fotót tegyél fel magadról, legyen egy korrekt bemutatkozásod, írd le, milyen társat is keresel, aztán nézelődj, kezdeményezz, reagálj a megkeresésekre.
Ha rövid időn belül nem lesz sikered akkor próbálkozz máshol, nehogy kudarcként éld meg azt, ha esetleg nem jön össze semmi.
En sok lanytol megkaptam h ilyen jol meg olyan jol nezek ki, de ezeken a netes tarskeresokon megsincs sikerem valahgy.
25F
Férfiként nekem vegyes a megítélésem. Évente 15-20 randim volt netes társkeresőkről és egy másfél éves kapcsolatom lett belőlük. Szerintem megéri használni a nehézségek ellenére.
Elég sok energiát kell a rengeteg levélbe fektetni, amiknek a 90%-ra válasz sem érkezik. Illetve lehet nem mindenki engedheti meg magának, hogy egyszerre 4-5-6 oldalon is előfizetéssel legyen fent. Viszont ha nincs más, akkor mindenképp érdemes vele foglalkozni.
Csak, ha férfi vagy (ahogy az életben is lenni szokott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!