Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan talalhatnék párt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan talalhatnék párt ha 99%-ban elutasítanak? Reménytelennek érzem a helyzetem.

Figyelt kérdés

Röviden leírom a történetem.

Gyerekkoromban visszahúzódó voltam, ez kb 24-25 éves koromra normalizálódott. De azóta is vannak nehézségeim ismerkedés terén. Nagyon nehezen szánom rá magam hogy odamenjek valakihez, gondolván úgyis elutasít vagy leráz valahogy. Meghát kit érdekel egy nem túl jóképű pasi akit nem is ismernek. Úgy gondolom az emberek nem kíváncsiak rám, pedig én kíváncsi lennék rájuk.

Most egy eldugottabb helyről költöztem egy magyarországi nagyvárosba, hátha könnyebben alakítok ki kapcsolatokat de nem ez a helyzet.

Akiket ismerek nem segítenek mert valójában alig ismernek ők is. Pedig nagyon nagy párkapcsolat hiányom van, ezt tudják is, de ez senkit nem érdekel. Nyilván nem gyűlölöm őket ezért.

Szóval nem tudom mitévő legyek. Nem szeretnék életem végéig agglegény lenni. De lehet ezt el kellene fogadnom, ami megintcsak nem megy.

Egyébként vannak céljaim, megállom a helyem az életben, egyedül élek. Csak egy társ hiányzik mellőlem, s nagyon elszomorít ennek hiánya. És nem önsajnálatból írtam ki a kérdést, hanem mert próbálok megoldást találni a problémámra.

31/f

2017. dec. 21. 20:52
1 2
 11/13 Fiú (25) ***** válasza:
0%
Hát én azt gondolom.. hogy igazából nem maradsz le semmiről. A legtöbb nő manapság sajnos degenerált és megfordul a fejükben hogy milyen egy másik nővel... én egyébként sok ilyennel összefutottam és ebből kifolyólag felhagytam a barátnő kereséssel..... megelégeltem a dolgot és látottakat.. ugy hogy nyugalom... az életben van más örömszerzési lehetőség is.. Hobbi, sport, zenélés. stb.... remélem tudtam segíteni...
2017. dec. 22. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy találhatnál nőt, de annyit mondhatok nagyon vigyázz kivel jösz össze mert ha beleszeretsz és elhagy téged, baromira mélyre sülyedhetsz. Megnyomorítja a lelked, depressziós leszel... Egy nő kitépi a lelked. (tapasztalat)
2017. dec. 22. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 csak akkor tépi ki a lelked, ha van mit kitépni.. :)
2017. dec. 22. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!