Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet találni csendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni csendes, kedves, mosolygós fiút?

Figyelt kérdés

2017. dec. 21. 07:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én munka által találtam. Bár nagyon mosolygósnak nem mondanám, de nekem elég, ha rám mosolyog :D és velem nem is olyan csendes, mint a többi emberrel, nyilván ahhoz bizalom kell, hogy egy ilyen ember kitárulkozzon másoknak.
2017. dec. 21. 09:21
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszi

18/L

2017. dec. 21. 09:22
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Én az vagyok, és még sokan (persze csak megfelelő lány társaságában, mert ha nincs miért, akkor nem mosolygok). A bárátzónában, vagy "lúzerek" közt találhatod meg legtöbbünket.
2017. dec. 21. 09:24
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
A csendes sracok altalaban morcosak es buvalbszottak, nem mosolygos kedvesek, illetve a(z al)kedvesseguk altalaban a gyavasagukbol es a megfelelesi kenyszerukbol fakad.
2017. dec. 21. 09:27
 15/29 Kikry válasza:

Mellettem 2 is ül, egyiket megveheted ;)

Mondjuk ha 18 vagy, akkor lehet hogy kissé korosak hozzád.

2017. dec. 21. 10:01
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Aki magára mondja, hogy kedves, annak ne dőlj be, sokszor ez annyit tesz, hogy nyílt konfliktust felvállalni képtelen, passzív-agresszív, toxic, gyáva emberek.

Én amúgy baráti körben találtam ilyen fiút, bár mosolyogni akkor szokott főleg, ha ketten vagyunk, a csendességet meg megtartja a többi embernek, kettesben be se áll a szája, ezzel mindketten így vagyunk mondjuk :D

2017. dec. 21. 10:27
 17/29 anonim ***** válasza:
38%
Az van, hogy a drága kérdező csak lelki szemetest akar, ez is a tahó barmokra csorgatja a nyálát...
2017. dec. 21. 10:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Olyan helyen, ahol épp mosolyog egy fiú, csend van, és kedves.
2017. dec. 21. 11:14
 19/29 anonim ***** válasza:
#16 úgy elterjedt ez az utóbbi évben, talán megtalálták annyi év után a bölcsek kövét? Vagy csak az oravecz coelho ezt mondta szapópeti társaságában? :D
2017. dec. 21. 11:29
 20/29 anonim ***** válasza:

Itt.

41f.

2017. dec. 21. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!