Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy összessé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy összességében úgy tűnik, hogy a diplomás/egyetemista fiúknak szebb barátnőik vannak, mint a melós gyerekeknek (villanyszerelő, esztergályos stb. )?

Figyelt kérdés
Sokszor nézem idegenek profiljait fb-on, természetesen azt is, hogy van-e kapcsolatban és milyen barátnője (pasija) van. Kevesebbszer látok nem diplomás pasit barátnővel pózolgatni, de ha látok, akkor is általában mindig valami beesett/fura arcú esetleg egyenetlen fogú vagy teljesen átlagos ugyanakkor szimplán jellegtelen nőcikét lehet látni. Ezzel szemben szinte minden csoporttársamnak érzéki, hamvas barátnője van még a legnagyobb motiválatlan/buta link alakoknak is, akik x éve már egyetemre járnak jövőkép és munka nélkül. Ennek mi az oka. Még a pénzzel sem lehet magyarázni, mert hangsúlyozom, számos semmirekellő "életművész"-nek is kifejezetten csinos barátnője van az egyetemen.

2017. dec. 19. 21:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%
9.: te meg ennyierővel azt mondod hogy a nő értékét csak a külseje adja.
2017. dec. 20. 15:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert a műveltség, a kultúra és az ízlés gyakran összekapcsolódik.
2017. dec. 20. 20:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Na elmondom nálam hogy volt, kimaradtam 8-ból, szakközép érettségi+elektronikai műszerész, 15 fős fiú osztály, aztán 3 év szakmunkás villanyszerelő itt 10 fő fiú, a suli ahova jártam kb 90-95%-ban fiúk jártak. Ez 7 év, szóval az oktatásban 7 évig szinte 0 csaj, max ha elment az ember bulizni, szórakozni stb...Miután kimaradtam villanyszerelőként ugye építkezésen 100%-ig férfiak. Szóval ha női társaságra volt szüksége az embernek (általánosból szétment mindenki, még gyerekek is voltunk szóval tárgytalan) akkor keményen keresni kellett a lehetőségeket. Most ezt nem azért írom hogy panasszal éljek a nők terén, csak nekem ezt dobta a gép, meg ugye ezt az utat választottam ez ezzel is járhat. Most kamionsofőr vagyok szóval megint csak nem igen vesznek körül nők. Van valami abban amit a kérdező írt, néha én is elgondolkozom mennyi jóból is maradtam ki vajon. Jó persze volt nő életemben, még "csak" 31 vagyok de ki tudja lehetett volna, csak rajtam múlott pedig... :)
2017. dec. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!