Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy összességében úgy tűnik, hogy a diplomás/egyetemista fiúknak szebb barátnőik vannak, mint a melós gyerekeknek (villanyszerelő, esztergályos stb. )?
Egyrészt az egyetemisták/diplomások tágabb körökben mozognak, ahol több a fiatal szép lány. Egyetemen vagy irodában többel fog találkozni, mint a szakmunkásképzőben vagy a gyár csarnokban. Nagyobb a merítése.
Másrészt nagy általánosságban (!) intelligensebbek, céltudatosabbak, szociálisan aktívabbak, kommunikatívabbak és jobbak a kilátásaik. Természetesen mindenki ismer pozitív és negatív kivételt egyaránt, de azért ez a jellemző.
Az lehet, hogy szebb barátnőim voltak és most is szebb van, mint a "melós gyerekeknek", de hogy ez nem a diplomáim miatt van az is biztos.
A brutál szép lányoknak ugyanis jellemzően nincs diplomájuk és olyan helyen dolgoznak, olyan helyekre járkálnak ahol én és a barátaim, ismerőseim java még csak meg sem fordul.
Persze ki mit ért szép alatt. Én most a tipikus csinibabákra, az egypatronos, mindenki utánafordulós és gondolatébresztős csajokra gondolok. Akik szerintem, de legalábbis számomra nem megfelelőek barátnőnek. Sajnos.
Ez nem a diplomáról szól, inkább a fizetésről.
Innentől kezdve meg marha egyszerű.
Az orvosnak, ügyvédnek, mérnöknek van arra pénze, hogy megdobja az asszonyt, hogy menjen el fodrászhoz, műkörmöshöz, márkaboltba.
Sőt, általában ezek nem is a helyi kínaiban ismerkednek, szal valószínűleg az asszonynak is van annyi.
Első munkahelyem egy varroda volt, ott voltam biztinságiőr.
Nők 90%-a minimálbéres, szintén minimálbéres férjjel vagy alkalmi munkából élő alkoholista tr ógerrel.
Kikopott kabátok, lenőtt hajak, koszos csizmák, mocskos körmök, cigi a szájban nonstop, otthon moslék kaja, semmi vitamin.
Aztán átkerültem egy bankba fegyveresnek:
Legalja is hazavitt annyit, mint most 300 nettó, ami mellé jött az esetek 99%-ban jobban kereső férj.
Természetesen rögtön volt divatos cipő, szép ruhák, heti fodrász, semmi káros, csak a diéta meg a sport.
Esküszöm úgy néztek ki, mint akik valami filmből léptek ki(na nem arról van szó, hogy akkor mindenki 90-60-90, hanem csinos, ápolt), szal tényleg még az utolsó hajszálukra is úgy figyeltek, még a talpukon is nagyítóval kellett volna keresni valamit, mert hibátlan volt.
Remélem azt meg mondanom se kell, hogy ugyan az a nő, egy alkoholista mellett, akinél még a kaja is alig jön össze vagy egy nagymenő mellett, rögtön nem ugyan az lesz.
Egy divatos ruha, diéta, fodrász minden nőt feldob.
És ez visszafelé is igaz.
Ezek a csinos nők(mert láttam ilyet is ám a bankban) is szépen vissza tudnak esni. Lelép a férj a 20 éves szeretővel, aztán rögtön jön az igénytelenség meg a többi.
Te nem tudom hol élsz, egy jó szakember sokszor többet keres, mint némely diplomás :)
Kérdező:
Fene tudja, én egyetemista vagyok (L), a párom szakmunkás (F), szerintem nem számítok csúnyának.... a fogaim ugyan egyenetlenek, de a páromnak ez bejön (már évekkel azelőtt mondta, hogy összejöttünk)... Az nekem/nekünk tökmindegy, hogy mások jó csajnak látnak-e engem, a párom lásson annak, és kész.
Általa ismerünk szintén szakmunkásokat, általam meg egyetemistákat, benne vagyunk mindkét körben, nem igazán tapasztalom azt, amit írsz... Nagyjából ugyanannyi diplomás haveromnak van barátnője, mint ahánynak nincs, és kb ugyanolyan a szép lányok aránya. Csak a szakmunkás haverok közül van még pár, akinek nincs rendes kapcsolata, de mindig van valami csaj akit kezelget, és ezek a csajok általában kifejezetten csinosak.
Egyébként annyiból nehezebb a szakmunkásoknak, hogy pl páromnak is volt 2 lány osztálytársa anno suliban (abból mindkettő szőrösebb és férfiasabb volt mint ő), most meg van 1 nő munkatársa, aki az unokatesója... egy irodai környezet, meg egy egyetem koedukált inkább, több lehetőség van a spontán ismerkedésre.
"Te nem tudom hol élsz, egy jó szakember sokszor többet keres, mint némely diplomás :) "
És én hol írtam, hogy ez nem így van?
Direkt ezért hangsúlyoztam ki, hogy inkább a fizetés számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!