Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora baj az ha valaki a "barátzónába" kerül? Sok esetben az az első lépés egy kapcsolat felé.
Ezt én se értem... El se tudok képzelni máshogy kapcsolatot, mint hogy barátságból alakuljon ki. Nekem is így lett kapcsolatom, az összes korombeli barátomnak, a szüleimnek, a nagynénémnek, a nagyszüleimnek, mindenkinek akit ismerek.
Álmaim pasiját is bármikor barátzónába raknám, nálam ez a kapcsolat felvezetésének része, elképzelni se tudom, hogy lehet másképp összejönni. Idegenek vagyunk, majd egyszer csak lol legyünk egy pár? Idegennel? Nekem ez bizarr.
Mi is legjobb barátok vagyunk a párommal, nekünk ez evidens és természetes.
"Akiknek pedig a párjuk a legjobb barátjuk, azokkal a gyakorlatban az történik, hogy rohadtul elhanyagolják a valódi (velük azonos nemű) régi jó barátaikat, kizárólag a párjukkal töltik minden szabadidejüket"
De jó, hogy te így belelátsz mások életébe! Van kristálygömböd is, vagy anélkül csinálod?
Mint írtam, nekem a párom a legjobb barátom, emellett többet járunk mindketten társaságba a barátainkkal, mióta együtt vagyunk, mint előtte.... akkor mi mi vagyunk? :)
Nem értem, mi köze a többi barátnak ahhoz, hogy mi a párommal egymás elsőszámú bizalmasai és támogatói vagyunk, számítunk egymásra, őszinteség és bizalom jellemző a kapcsolatunkra, és szeretjük egymást (nem csak szerelemmel)... akit ezek visszatartanak attól, hogy foglalkozzon a többi barátjával, annak valamiféle retardációja lehet, vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!