Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora baj az ha valaki a "barátzónába" kerül? Sok esetben az az első lépés egy kapcsolat felé.
12:
Elsőre tudtad már, hogy megdugnád-e őket vagy sem.
Ha ezek a csajok rondák/dagik lettek volna, külsőre nem vonzóak neked, akkor soha eszedbe sem jut hogy akarj tőlük többet. (Amivel semmi baj nincs)
Én is szeretem a szürke kisegér lányokat. Alapból a cuki, aranyos, visszafogott, jó értelemben átlagos csajok jönnek be nekem is és hozzám is főleg a kívül-belül ilyen lányok vonzódnak alapvetően.
Kedves negyes, koszonom, hogy leirtad amit szoktam irni ezekhez a kerdesekhez. ;)
Azt meg hozzateszem, hogy sok esetben, ez azert kovrtkezik be, mert nincs az a nagy o aki eleg erdekes es magaval ragado lenne, igy nagyjabol a lo helyett jo a szamar is csak valami huzza az en szekeremet is.
S sok esetben ki is bukik a kettes valaszolo altal leirt dolgok. Ami azzal kezdodik, hogy a szexualitas az ilyen kapcsolatokban szepen lassan megszunik. S a hab a tortan ha veletlen betoppan valaki akibe a no vagy a ferfi hirtelen szerelmes lesz.
Illetve nekem ne mondja senki, hogy normalis dolog, hogy a srac ket evet vart a lanyra.
Ahogy látom, itt sokaknak fogalma sincs, mit jelent a barátzóna. Nem arról van szó, hogy baráti körből való férfi lesz egyszer csak kapcsolat, mint ahogy fentebb egymás után erre hivatkoznak. A barátzónás férfi az, aki, leginkább külseje miatt, kimondva-kimondatlanul el lett utasítva és ennek ellenére az adott nő körül marad, reménykedve, hogy majd egyszer felismeri a benne rejlő valódi értéket, ahelyett hogy továbblépne.
Leginkább azok a férfiak kerülnek barátzónába, akik beveszik a személyiségmaszlagot, meg hogy a nők értékelik a kedvességet, figyelmességet és nem értik meg, hogy a nők a legfelszínesebb dolgokra gerjednek valójában.
Jó, de bármelyik nő a neten barátságot akar, elkezdünk "beszélgetni", ami úgy néz ki én kérdezek, témákat felhozok, próbálok kommunikálni, ő meg leszarja.
Szóval ok lenne a barátzóna, ha legalább akkor a nő is fektetne abba pici energiát. De persze mindent a férfinak kell.
Nyilván nem szoktam zsonglőrködni senkinek sem. Csak tudod 99/100 nő ilyen a neten, szóval kb akkor vége is ennek az elméletnek.
Mert barátzóna, ahol az elején semmi különleges nincs, Mégis a férfinak kell kialakítani...
Ezafajta, udvarolj hónapokig, majd a 15 udvarló barátzónámból válogatok.
Persze én nem szoktam sorba állni. Lehet ezért nem jár keksz, de azért megmarad a becsületem.
Mert tényleg ezen a barátzónán ott a hangsúly, hogy a nő abszolute e semmit nem csinál. Egyszer nem köszöntené fel magától a férfit.
Mert ok lenne barátkozni, de akkor rám is legyünk már tekintettel, ne az én figyelmem, odaadásom meg stb kelljen csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!