Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy szuicid hajlamú depressziós lány hogy ne ijessze el az esélyest?
Először is, gyógyuljon ki a depresszióból, vagy kapjon rá egy hatékony gyógyszert.
Nem azért, de én úgy nem tenném ki magam a kapcsolat elején jelentkező bizonytalanságnak, sem a csalódás lehetőségének, hogy közben ennyire ingatag a hangulati életem. De ez csak egy jó tanács.
A szuicid hajlamú depressziós lány kerekedjen fel szépen és csücsüljön be egy pszichológus várótermébe, aki ha kell továbbküldi pszichiáterhez.
S mikor már úgy érzi, nem labilis, belekezdhet a társkeresésbe.
Ha megszereted önmagad, el sem tudod képzelni, mennyire csodálatossá válik a világ. Leírhatatlan.
Kigyógyítsalak belőle? :)
Ha nem jössz be, akár haverok is lehetünk
Ha csúnyának tartod magad, változtass a külsődön addig, amíg nem tetszel meg magadnak.
Egyébként küldhetsz egy képet privátban és elmondom a véleményem, bár én nagyon válogatós vagyok :)
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!