Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
24 éves lány vagyok, de valahogy egy ideje nincs szerencsém párkapcsolat terén.. Exemen is nehezen léptem tùl, de valahogy senkivel sem akar összejönni. Magányosnak érzem magam, általában nem tartanak csùnyának, de komoly kapcsolatot sem akarnak.
Mi lehet a gond velem?
2017. dec. 18. 11:21
12/13 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád húszon évesen. Mindenki úgy kergeti a párkapcsolatokat mint ha fizetnének érte :D
13/13 anonim válasza:
Talán nem Brad Pitt-nél vagy George Clooney-nál kéne próbálkoznod. Az se nagy gond szerintem, ha nem a legújabb A8 audival jár, hanem csak A6-tal, stb.
Magyarul lejjebb kéne adni az igényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!