Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkorák lennének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkorák lennének a nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Nem keresek társat, mert már kamaszkorom óta csak a sikertelenség üldöz. Viszont szinte lehidalok attól, amit itt néha "elvárások" címén olvasok.

Pl legyen diplomás

Ha nincs a pasinak keresett jól fizető, menő diplomája (informatika, mérnök, gazdálkodás-menedzsment), akkor lehúzhatja magát a wc-n. Ezért is tanulok informatikát, hogy pár év múlva legyen annyi pénzem, ami a nőknek minimálisan elég.

+180-as magasság

175 alatt gyakorlatilag semmi esélyed, tapasztalat hiszen rengeteg egyedülálló alacsony férfiismerősöm van, de a nők alapvetően 180-nál húzzák meg a határt. Manapság már ez is teljesen átlagosnak számít. A magasságról nem tehet az ember, színtisztán genetika.

Hibátlan fogsor/sármos arc/ritkulásmentes haj és igéző szemek

Genetika kérdése, hogy valaki jóképű vagy sem. Egy kisfiús arc sosem lesz vonzó, amin nem lehet változtatni, a kopaszodás pedig szintén genetika.

Tökéletes izmos test, széles vállak

Genetika kérdése, hogy valakinek siklóalkata vagy férfias csontozata van. 50 kilós sz**ból nem lehet várat építeni. Nem beszélve, hogy rengeteg pénz és idő.

Mindig elegáns, változatos öltözködés

Ehhez is pénz kell, jó sok

Kellően vastag és hosszú férfiasság

Szin tisztán genetika kérdése. Nem lehet rajta változtatni és köztudott, hogy a nőket nem tudja kellőképpen kielégíteni a vékony 3,5-4 centi vastag hancúrléc.

És mégis, akik ezt elvárják, mit hoznak cserébe?

Na kíváncsi vagyok ki ismer magára, de a kommentekre mégúgy kíváncsi leszek. :)

2017. dec. 17. 22:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Azt hiszem én egy másik univerzumban élek, mert ha a te világodban tengetném az életem, akkor a férfi ismerőseim 90-95%-nak nem lenne kapcsolata. Ezzel szemben magamon kívül egyet sem ismerek, akinek ne lenne minimum barátnője, de nagyrészt házasok, vagy élettársi kapcsolatban élnek.

off

Solana - kérlek rejtsd el a neved, mert lassan beléd szeretek a válaszaid olvasva. :D

on

2017. dec. 18. 03:06
 22/26 anonim ***** válasza:
92%
Haha :D
2017. dec. 18. 03:10
 23/26 anonim ***** válasza:

És igen... ez az én átkomm... sosem hisznek nekem a nők. :(

:DD

2017. dec. 18. 03:24
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg, és még emellé jön, hogy legyél gazdag, illetve végezz el minden házimunkát, mert ők persze nem hajlandók. A nők cserébe annyit nyújtanak, hogy van puncijuk.
2017. dec. 18. 07:33
 25/26 anonim ***** válasza:
77%

Solana vàlaszait olvasva..nincsmit mondani. Pacsi csajszi :)

L/20

2017. dec. 18. 08:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Trolllajos 😂😂😂😂😂 Amugy kerdezo egy lelkiserult
2017. dec. 18. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!