Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem ilyen kompetenciákkal rendelkező huszonéves lányt találni?
- aranyos, pl ha nem alszunk együtt, akkor édes üzeneteket küld éjszaka, amire jó ébredni
- tanult
- jól süt, főz
- házias
- kicsit öntörvényű
- nem ez a "tipikus insta csaj"
- nagyon csinosan öltözködik
- igényes
- hosszú, ápolt haja van
- épek a fogai
- telt az ajka
- nem öltözködik sportosan
- szereti az állatokat
Kicsim, majd ha te is mindig a nőd fenekét nyalod, mindig viszel neki kis ajándékot (mit írkáljak éjjel-nappal neki, mint valami társfüggő?), beletettél te is eleget a tanulmányaidba (nem a papírra értem, hanem nem pampogsz, ha meghallod, hogy Descartes, vagy "mitózis", vagy "belsőégésű motor"), legalább annyira rendes és házias vagy, hogy tudsz villanyt/kocsit/kisebb háztartási gépeket szerelni, értesz a kertészkedéshez és az apróbb javításokhoz (a férfinek is van ám dolga a ház körül, de megnyugtatlak, ezt egy nő is lazán tudhatja a főzés mellett, amit tőled is el lehet várni), öltönyben vásárolsz be és jössz vele mindenhova, akkor is, ha meleg van, ha esik, ha 10 kilós bőrönd van a kezedben, a hajad felzselézett, a szakállad formára igazított, épek a fogaid, nagy a farkad, fel nem húzol mást börcipőn kívül (a zakó mellé, amit akkor viselsz, mikor "háziaskodsz") és persze te is szereted az állatokat, akik után takarítasz, sétáltatod őket, akkor lehet szó ilyesmiről.
Bocsánat, a listán szereplő csodapontok háromnegyedét hozom csak, de felháborítónak tartom ilyesmit elvárni, ahogy azt is, amit én írtam. Egyszerűen rosszul vagyok azoktól az emberektől, akik egy kirakatbabát akarnak párnak, aki úgy szereti a klassz dolgokat (állatok, háziaskodás, természet meg tudja a halál, mit szoktak még), hogy közben a külsejének ragyognia kelljen. Próbálj meg egész nap csini, szűk ruhákban járni, mindig tip-top lenni, magassarkúzni és mellette effektív maradni. Ha sikerül, majd leborulok eléd, addig csak nevetni tudok azokon, akik nem látják a dolgok mögött a logisztikát. Sem a jó segg mögött az edzéseket, sem a tanulság mögött az éjszakázásokat és a kócos hajjal könyvek/gép fölé görnyedést, sem egy jó vacsi mögött az 1-2 órás melót és a bevásárlást, sem a kedves üzenetek mögött a viszonzást és azt, hogy az illető fényesre nyalja a párja popikáját ugyanúgy.
Akár nő, akár férfi vár ilyeneket, nem látott még embert (főleg sikeres embert) közelről. Ergo ő maga sem az.
És nem a nőket védem, dehogy védem, ők sem látják a 450-es fizu mögötti dolgokat, meg sok más dolgot... Csak sajnos sok férfi egy egybites, az életébe szart sem fektető nő mellett is ki tud kötni, aki meg elvár sok dolgot...
A másik vicces pont, hogy egy könyvelőt lenézel, egy pszichológusdiploma meg kemény dolog.:D Hát nem azért, nem akarom elkiabálni, mert néhány tárgyam és a záróvizsga vissza van, de nem szakadtam bele, nem jobban, mint a pénzügyes ismerőseim. És le merem fogadni, hogy sokkal nehezebb nekik.
Lesztek szívesek megbecsülni minden diplomát és végzettséget, amíg fingotok sincs, milyen végigcsinálni, oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!