Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem ilyen kompetenciák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ilyen kompetenciákkal rendelkező huszonéves lányt találni?

Figyelt kérdés

- aranyos, pl ha nem alszunk együtt, akkor édes üzeneteket küld éjszaka, amire jó ébredni

- tanult

- jól süt, főz

- házias

- kicsit öntörvényű

- nem ez a "tipikus insta csaj"

- nagyon csinosan öltözködik

- igényes

- hosszú, ápolt haja van

- épek a fogai

- telt az ajka

- nem öltözködik sportosan

- szereti az állatokat

2017. dec. 17. 21:23
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem minden esetben.
2017. dec. 17. 21:48
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan jó pasi lennél ,akkor már találtál volna ilyesmi nőt.

N25

2017. dec. 17. 21:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyu eljon majd az ido, amikor mar nem fogsz almokat kerhetni. Kepzeld, en mar a sarkanyban es a tunderekben sem hiszek, Telaporol pedig mindig is tudtam, hogy vattabol van a szakala :))))

Ahhoz kepest, hogy ilyen magasra allitottad a lecet, sajnos Te meg megmaradtal gyermeki gondolkodas szintjen.

Nezd a remeny hal meg utoljara ... van ugy 70-80 eved, hogy megtalald almaid asszonyat.

2017. dec. 17. 21:54
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

"ennyi erőből kb. a férfiaknak kötelező lehetne az öltöny mindenhova."

Ez azért hülyeség, mert egy nő kb. ezerféle ruha közül választhat, a férfinak pedig az öltöny kb. az egyetlen.

2017. dec. 17. 21:55
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

A csaj a képen egy igénytelenül sminkelt plázaragadozó tucatlány, egyáltalán nem szép. Pont hogy tipikus insta csaj a million roses-os képével, és maximum egy kommunikációs diplomát nézek ki belőle.

"Sem pénzügyes, sem könyvelői diplomát nem nehéz szerezni."

De azért fogadjunk egyikkel sem rendelkezel, olyan meg hogy "könyvelői diploma" nincs is. :)

2017. dec. 17. 21:58
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen nő van. Rám mondjuk a "kicsit öntörvényű" és a "telt az ajka" nem igaz, a többi igen. Illetve éjszaka nem biztos, hogy édes üzeneteket küldözgetnék alvás helyett, bár erre nem mernék mérget venni.

De ilyen felszínes férfi, akinek ezek számítanak kompetenciának, sohasem kéne :)

2017. dec. 17. 21:58
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
"nem ez a "tipikus insta csaj"", majd az instagramról belinkel egy képet, amin egy általa ideálisnak tartott nő szerepel :D:D
2017. dec. 17. 22:02
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

""Sem pénzügyes, sem könyvelői diplomát nem nehéz szerezni."

De azért fogadjunk egyikkel sem rendelkezel"

Valóban nem, de 4 félévig ugyan azokat a gazdasági alapozó tárgyakat tanultam, mint akik pénzügy szakosok voltak, ugyan úgy tanultam statisztikát meg számvitelt, pénzügyet mint ők. Fogalmazzunk úgy, hogy nem izzadtam vért egyik tárgy miatt se. Persze utolsó 2 félévben lehettek baromi nehéz tárgyaik ezt aláírom, de ahogy hallottam tőlük nem így volt.

2017. dec. 17. 22:04
 29/34 A kérdező kommentje:
Öltözködésre hoztam példának a lányt. Az nem tipikus insta lányt pedig arra értettem, hogy ne legyen ilyen kutyafej meg ilyen manapság divatos hülyeség.
2017. dec. 17. 22:05
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

# 28

Ezek szerint te egy sokkal könnyebb szakra jártál, mint a pénzügy&számvitel. Talán gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing vagy NG? Mert ezeknek ugyan azok az alapozó tantárgyai, és az összes sokkal könnyebb a pénzügy&számvitelnél. :) Rosszul hallottad eléggé.

# 29

Az snapchat, nem instagram.

2017. dec. 17. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!