Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben hol és hogyan lehet ismerkedni lánnyal?
Mivel hétköznap 2-ig dolgozok és kimerítő, így a sport, szakkörök nem férnek bele, szórakozóhelyre pedig nem szeretek járni, főleg egyedül.. mivel nincsenek úgymond haverjaim/barátaim, így társaságban egyáltalán nem tudok menni sehova.
fb-n szoktam beszélgetni néha lányokkal, deabból sosem szokott kisülni semmi jó.
személyesen nincs bátorságom odamenni egy nőhöz csak úgy, mivel általában kitöhögik az embert, és megalázva érezném magam.. de szeretnék ezen változtatni.
mivel a netes társkeresés nem jön be, így szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogyan is miként vágjak bele :)
mert magammal szemben nem tartom fontosnak, hogy elmenjek sportolni, ezért nem fektetek bele számomra felesleges energiát. azt nem mondtam, hogy nincs annyi energiám..
egy kapcsolat meg teljesen más, tudom, és ismerem magamat, hogy ha kapcsolatom van, minden erőmet belefektetem.
ismered az 5 kilós nagykalapácsot? vagy amikor 2 oldalról melegítenek valamit, te pedig belülről?
vagy amikor csúszol, mászol a koszban?
nem, nem panaszkodás, szeretem csinálni, de nekem ne mondja azt senki, hogy "bele ne szakadj a munkába" amikor tudom, hogy maximálisan odateszem magam a munkahelyemen, és ő pedig a munkakörömmel sincs tisztában, hogy valójában mit dolgozok.
ismeretlenül a legkönnyebb beszólni, ítélkezni.
Nem pontosan arra szóltam be, hanem arra amikor azt írtad, hogy a sport és a szakkörök nem férnek bele pedig minden nap van úgy 10 óra szabadidőd bármit csinálni.
Ha a munkád fizikálisan megterhelőbb és szereted is akkor simán bele kellene férfie, hiszen edzésben is vagy és bárhová mehetsz. A stressztől, kialvatlanságtól és fásultságtól pedig jobban el lehet fáradni mint a fizikai munkától.
Szóval valahová kezdj el eljárni ami téged érdekel vagy hívj el lányokat ilyen-olyan randira. Élőben kevés lány vevő az ismerkedésre alapból, netem meg nem halad a dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbben csak egyik fiúismerősükkel tudják csak elképzelni.
Ilyen f*szkalap embereket, már elnézést. Komolyan azzal vagytok elfoglalva, hogy ki mennyit dolgozik, aztán felvágni vele, hogy bezzeg én többet melózok, neked meg kuss.
Gyerekes és idióta mentalitásra utal.
Tipikus gyökér magyar hozzáállás, valakinek problémája van az életben jön a bezzegelés hogy "Én TÖBBET Dolgozok És BETEGEN!" Ki nem sz*rja le? ha vagy olyan hülye hogy még betegen is dolgozol akkor csak szimplán sóher vagy! Ráadásul még mások egészségét is kockáztatod.
Ma ezt a hozzáállást hülyeségnek régen meg kommunizmusnak hívtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!