Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon negatív kisugárzású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon negatív kisugárzású lánnyal érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

A buszmegállóban szoktam látni. Mindig morcosnak tűnik és lehajtja a fejét vagy eltakarja az arcát a kezével. Valami megfogott benne mégis :D

Párszor fantáziáltam már, hogy leszólítom valami indokkal, de nem jutottam el a megvalósításig.

Valakinek van tapasztalata ilyen lánnyal?

2017. aug. 8. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdemes. Van tapasztalatom ilyen lánnyal, mert később a feleségem lett. Egyáltalán nem biztos, hogy a lány negatív. Lehet, hogy fáradt/álmos, mert sokat tanul/dolgozik. Lehet, hogy szomorú, mert meghalt a nagymamája/kiskutyája. Lehet, hogy bántották, nincs senki, akivel beszélhetne, beteg, fáj a hasa, stb. Javaslatom: Ne fantáziálj, hanem szólítsd meg kedvesen. Kérdezd meg, hogy tudna e segíteni, valami bagatell dologban, és ebből le tudod venni, hogy milyen. Kérdezd meg, hogy pl mikor jön a 7-es busz, majd köszönd meg a választ. Ha mondja, hogy szívesen, az jó jel. Ha elküld a csába, az meg rossz. De a legközelebbi találkozáskor már ismerősként üdvözölheted. Ekkor próbálj beszélgetésbe bonyolódni vele. Az viszont benne van a pakliban, hogy ő egyáltalán nem akar veled dumálni. Ez esetben felejtős, de legalább megpróbáltad.
2017. aug. 9. 00:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes.

Reggel én is pont ilyen vagyok a buszmegállóban, mégis érdekes egyéniségnek tartom magam, és ebben a környezetem is egyetért. :) Egyszerűen csak nem vagyok reggeli ember, és nem érzem szükségét, hogy minden másodpercben erőltetetten vigyorogjak. ;D

21/L

2017. aug. 9. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
állítólag nálam negatívabb entitás nem létezik ezen a bolygón, szóval biztos nem szörnyű, kérj egy zsepit tőle, az időt kérdezd meg vagy valami hülyeség. :D
2017. aug. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!