Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen hány pasi nem számít soknak?
50 felett kezdene sok lenni.
Te 8-at mondasz, tehát 24 körül lehet a valóság. Nem sok még az sem, feltéve ha jó nő vagy:)
Miért kéne megmondani ha összejössz valakivel?Ki az aki ilyet kérdez?
Ez nagyon gyerekes....felnőtt korban evidens, hogy nem ő az első...általában.
Ha tőlem kéfelejtősisszakérdeznék számít e...ha igen, felejtős.
Senki nem mondta, hogy elsők kell legyünk, de egy valamit jó lenne felfogni. A férfiak többnyire szeretnek elsők lenni, néhányan csak elsők akarnak lenni és főleg szűz lányokat keresnek. Nőktől még nem hallottam olyat, hogy nekik kimondottan szűz férfi kell. Komoly kapcsolatnál a férfiakat szinte mindig zavarja, ha egy nő össze-vissza tetszik vagy sem. Egyéjszakás kapcsolatnál pedig pont imponáló mert tudjuk, hogy a nő nem fog a szerelmével zaklatni utána, hanem ugrik a következőre, nekünk meg volt egy jó esténk.
Tehát nem feltétlenül akarunk elsők lenni, de 237.-ek sem...
Jaguar...egy férfit nem érdekli, hogy a nő hány pasival volt előtte. A kisfiúkat viszont igen, őket még zavarja is.
A fVszságaidat pedig ne vetítsd ki a férfiakra.
Az a baj, hogy ez a magyarázat annyira nem állja meg a helyét, hogy nem tudom most sírjak vagy nevessek ezen.
De tudod mit? Keress egy minden tekintetben férit. Tudod, egy olyan igazi sikeres, sármos, értelmes, nagybetűs férfit. Próbálj meg vele összejönni, de mondd meg neki, hogy már 341 férfival szexeltél előtte (akkor is, ha nem így van). Majd nézd meg, hogy zavarni fogja vagy sem. (persze, ha mégis zavarja akkor egyből azt fogja jelenteni, hogy nem is igazi férfi csak kisfiú, ok és okozat csak mindig a te ízlésed szerint).
Lószart nem tudsz a férfiakról, hiszen nem is vagy férfi, de azért okosabb vagy nálam...
te baromi ostoba vagy
keresd a 28 éves szűzeket és halj meg egyedül
Olvasd már el a második választ te... :D
Áh, minek vitatkozom ilyen emberekkel. Az ALAPVETŐ különbséget sem tudják értelmezni aközött, hogy valaki szűz vagy, hogy volt előttem 300 partnere.
Ember...ennyire ne legyél már barom.
Te túloztál azzal, hogy 341 férfivel van a nő. Én ennek a fordítottját tettem, hogy szűz a nő.
Ennyire alacsony az értelmi szinted, hogy ezt el kell magyarázni? Édes istenem.
Tudod egy eset megvizsgálásánál nem a szélsőséges eseteket kell nézni, hanem a normálisat. Persze erre nem vagy képes, mert o s t o b a vagy. Pá.
Nem.
Te azt mondtad, hogy egy férfinak ez nem számít és nem érdekli. Erre hoztam én egy túlzó példát...
Legalább a saját baromságaidat ne ferdítsd már el.
Hát igen, ilyen egy nővel vitázni. Csak támad és szidalmaz, de érvelni és gondolkodni már nem tud. Menj inkább és próbálj meg fotoszintetizálni kicsit mert nagyon le vagy merülve "agyilag". Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!