Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen hány pasi nem számít soknak?
Olyannal kezdj, akivel hasonló az értékrendetek, és téged sem az alapján ítél meg, hogy hány pasival voltál. Szerintem hülyeség ezen rugózni, hogy ki hány emberrel volt, és elég gyerekes is (nyilván vannak extrém számok, de most nem arról van szó). Plusz a szex nem egy rossz vagy szégyelnivaló dolog, hanem örömforrás, az meg teljesen egyéni, hogy kinek milyen igénye van rá és kivel fekszik le szívesen. Én kicsivel fiatalabb vagyok nálad és kicsivel több emberrel voltam mint te, párom (férfi) masszívan leszarja. De igazából én sem gondoltam rá soha, meg nem is számolgattam nagyon :D
Szerintem ezt a gyakorin nem fogják tudni neked megmondani, mert van olyan, akinek mindenáron szűz kell, vagy akinek már a kettőnél több is sok, míg másnál pl. az 50 számít soknak. Az az ember számít csak, akivel ismerkedsz.
2017. dec. 16. 22:13
Az én ízlésemnek ez már sok, de közben mégis hol találni olyan nőt, aki nem volt még legalább ennyi férfivel, ebben a korban? Tudomásul kell vennünk, hogy a nők többsége fiatalon könnyű szex-szel próbál jópsait fogni.
2017. dec. 16. 22:13
+ Ha valaki ezért lenézne vagy megszégyenítene (én még nem találkoztam ilyennel), akkor tudom, hogy nem olyan embert keresek, és innentől be is fejezhetjük az ismerkedést.
2017. dec. 16. 22:15
Nagyon sok! Kettőt nézek el max
2017. dec. 16. 22:17
"Tudomásul kell vennünk, hogy a nők többsége fiatalon könnyű szex-szel próbál jópsait fogni." - bármilyen meglepő is legyen, elég sok nő önmagáért szexel, azért, mert Ő MAGA szereti és neki jó, nem szívességből, vagy azért, hogy "pasit fogjon". Korábban többek között azért volt máshogy, mert szégyelték magukat és őket is megszégyenítették. Mióta nem (annyira) ítélik el őket azért, mert szükségük van a szexre és szeretik is csinálni, azóta egyrészt szabadabban csinálják, másrészt be is merik ezt vallani.
2017. dec. 16. 22:22
15#, ez nagyon szépen hangzik, a gyakorlatban mégis csak úgy működik, hogy a fiatal nők egészen különleges férfiakkal (akik jellemzően falják a nőket) fekszenek le abban a reményben, hogy "ebből majd több is lehet", magyarul abban reménykednek, hogy a szex hatására majd beléjük fog szeretni. Ennek persze mindig sírás a vége, ne meg hogy a férfiak a hibásak. A nők egy része idővel azért megérti, ez nem működik és ha tartós kapcsolatot szeretne, akkor azt kizárólag a saját ligájában lévő férfiaktól remélhet, még akkor is, ha tőlük nem nedvesedik a bugyi.
2017. dec. 16. 22:55
#16: ez, amit írsz egyébként majdnem szóról szóra így szerepel Louanne Brizendine - Női agy című könyvében. Neves pszichiáter a hölgy, szóval nagyot nem tévedhet. :)
2017. dec. 16. 22:57
25 évesen legyél túl maximum két komolyabb párkapcsolaton. Legyen maximum két hirtelen felindulásból, haragból, bosszúból, tököm tudja milyen infantilis okból elkövetett egyéjszakásod. Legyen egy tinikori "halálosan szerettem" 15 éves kisfiú fantomja az emlékezetedben. Magyarán ha 25 évesen maximum 5-6 pénisz járt benned, az már szinte főnyeremény. Irtózom azoktól a nőktől, akiken átment fél Békásmegyer.
2017. dec. 16. 23:08
19/31 A kérdező kommentje:
Én 4-el voltam ebből 3hosszabb kaocsolat .Am nem egy lehetőségem lett volna hogy mêg több pasi megfektessen de nem éltem vele mert nem voltak komolyak.:DSztem a 8nem sok eleve ha elkezdessz randizgatni kb a pasik fele csak szexre hajt ez benne van a pakliban.
2017. dec. 16. 23:33
Kapcsolódó kérdések: