Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legnagyobb égés ami történt veletek, miközben megpróbáltatok felszedni egy lányt/pasit?
Egy barátom szobatársa volt, már a közös barátunk is annyira össze akart vele boronálni, hogy végül úgy gondoltam, ideje kezembe vennem a dolgokat. Elmentünk együtt szórakozni, kicsit ittunk (nem voltam részeg, ellenben bátor már igen :D) és hívott táncolni. Gondoltam, sínen vagyunk, mindjárt jön a csók. Ahha. 20 perce táncolunk, átkarolt meg minden, majdnem megcsókoltam, erre nagy levegőt vesz, és: Te, én amúgy nagyon sajnálom, de nem a lányokat szeretem.
Először azt hittem, csak kamu és lekoptat. Hónapokkal később derült ki, hogy ez tényleg így van. Pedig olyan kis aranyos, laza srác volt. :'( Egyébként azóta is "lelkitársak" vagyunk, ahányszor találkozunk, be nem áll a szánk, annyit hülyeskedünk meg beszélünk egymással.
Egyszer akartam én lenni a határozott, kezdeményező nő. Egyszer.
Ezek nagyon jók! :D
Nekem a legviccesebb, amikor még középsuliban barátnőimmel ültünk a folyosón. Az egyik barátnőm kért egy tollat, szemben ólt velünk. Jött közben a csávó, aki tetszett neki, szegény annyira belefeledkezett, ilyen nagy csillogó szemekkel és széles mosollyal pilláit rebegtetve ráköszönt, hogy "Sziaaa Daniii", hogy közben nem vette észre, hogy dobtuk neki a tollat és pofáncsapta. :D :D
1. Megkergetett egy buliban a csaj baratja. Pedig csipobol letudom szerelni az ilyen szituaciokat, de mindenkepp, meg akart verni valakit meg az nap este, fogalmam sincs, hogyan menekultem meg. ;D
2. Nagy nehezen raszantam magam, hogy elhivjam az osztalytarsamat, (mert ha az rosszul sul el, akkor kerulgethejuk egymast. Volt mar ra pelda a multba) extra sokaig vartam a randira hivasra 4.dik nap volt az uj suliba.
Ora vege volt, a tanar kiengedett bennunket. Odamentem hozza, eppen pakolta a cuccait, mondtam, hogy megszeretnem jobban ismerni, nincs kedve szombaton meginni egy teat. Ezt meghallotta, a tanar aki a kozelben allt, s odajott s hangosan orvendezett, hogy randira hivtam a lanyt, fogalmam sincs miert, mindenki odafigyelt ezutan, s ekkor egy kedves mosollyal mondta, hogy nem emlitettem, hogy amugy van baratom. Bazzeg
Erre mindenkepp akartam valaszolni. Ha van golyo a labaid kozott, s oda mertel menni, akkor legyen eszed, nem feladni ilyen konnyen.
Oke, nincs kozos nyelv csak a mutogatas. De!
Nekem is volt randim, ahol nem volt kozos nyelv. Az volt eletem legviccesebb randija. Mutogattam, hogy engem hogy hivnak, odaadtam a telomat bejeloltuk egymast facebookon. Kuldtem neki google translator linket. S masnap talalkoztunk. S olelgettuk egymas csokoloztunk, tanitott spanyolt, en neki angolt. Mutogattunk kepeket, hasznaltuk a googlet. Aztan eltunt az eletembol. De egy jo elmeny volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!