Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, töltsünk tiszta vizet a pohárba: hátrány, ha egy férfi a szüleivel él?
10: Most újra szingli vagyok már pár hónapja. Társbérletben lakom anyum b.nőjének lakásában nagyon baráti áron, tavasszal megyek saját albiba, csak kisállattal nehéz lesz. Kérdéseidre a válaszom:
-39
-Nincs beleszállás meg beleadás, minden felmerülő költséget felezünk (rezsi, elromlik valami stb.) Amik elromlanak/cipelni kell/nagyobb dolgok azokat én csinálom/javítom/intézkedek. Magamra főzök/takarítok/mosok.
-Közel 6 éve egy stabil munkahelyen, számítanak rám, félrerakok minden hónapban, mellette belefér hogy kocsit tartok fent (Jó, akkor is lenne valami bontószökevényem ha a mostanit el kellene adnom, mert munkahely messze van és tömeggel nehezen lehet megközelíteni)
-Nem
Akkor eddig még rezgett a léc, de ugye ez még elfogadható!(?) :))) És ha hozzáteszem, hogy édesanyám a társbérlő??? Vagy csak azzal indítok??? Egyből jön a mamahotel, meg lúzer... Pedig fent vannak a válaszaim... ;)
13: Kár, hogy ezt csak Te látod, de azért köszönöm :))
Amúgy menni kell (amúgy is mentem volna, csak ez most így alakult), mert a hölgy unokája most érettségizik és akkor az övé lesz a lakás nyár elejétől. :)
De nálad meg pláne érthető, fiatal vagy, tanulsz, ráérsz még bőven! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!