Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki van hátrányosabb helyzetben a társkeresés dzsungelében: egy túlsúlyos férfi vagy egy túlsúlyos nő?
Ha az itteni válaszokat vesszük alapul, akkor a nő. A férfi tud kompenzálni munkával, vagyonnal, stb., egy nő értéke meg a nullához konvergál, ha nem akad meg rajta a szemed.
Mert ugye, a belső értékek mindkét nemként nuku. :D
Remélem, a való életben ennyire nem rossz a helyzet.
egyértelmű h a túlsúlyos férfi.
nézz körbe:
hány meg hány "telesz/*/rtzokni" testű nő van olyan férfiakkal h csak nézel h mivan?!
egy kövér nő is, ha belül rendben van életfelfogás stb simán talál átlagos férfit.
nagy hatalom ám a p/*/nci nagyon nagy!
Nem tudom.
Azonos anyagi, küllembeli, jellembeli állapot esetén is nehéz lenne eldönteni ki szorul háttérbe inkább.
Két példa:
Ismerek kövér lányt , szép arccal és szép nagy mellekkel, dús hajjal, vagány, humoros természettel, igazán kelendő a férfiak körében.
És ismerek kövér férfit csúnya-szemüveges arccal, tutyimutyi jellemmel, de tájékozott, olvasott, szórakoztató, csóró mindemellé (ugye mindig ezen lovagol a gyik népe), még érettségije sincs, mégis orvosnő a felesége.
Én kövér vagyok, amíg nem írtam ki magamról ezekkel a szavakkal, addig valamivel több levelet kaptam, de messze nem napi szinten, csak úgy havonta 2-3t,de képcsere után 99%ban annyi nem fért bele, hogy "nem tetszel, szia", az 1% pedig hosszasan ecsetelte, hogy milyen hányadék undorító stb lény vagyok és hogyan ölne meg (!!!) ezért.
Miután kiírtam, hogy kövér vagyok, felére csökkentek a levelek, amik tartalma 50%-ban az volt, hogy "hány kiló vagy?" semmi szia vagy ilyesmi, 50 %-ban pedig "röffröff", "kucu" és hasonló szellemi magaslatok.
Szóval nem tudom, a férfiaknak hogyan lehet nehezebb. Maximum egyenlően nehéz. Bár sok női adatlapon keresnek mackós férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!