Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tegyük fel, hogy van egy pasi, aki nem tetszik (de nem is taszít), viszont alapból kedvelitek, mert jó fej, értelmes. Változtat bármit, ha kiderül, hogy gazdag?
En rendes no vagyok. Nem erdekel,h gazdag-e valaki. Csak azt nezem,h 20-on eves es izmos sportolo legyen megfelelo intim merettel es humorerzeke is legyen.
N
Nálam az elején lendítene a dolgon plusszba.
Megcsodálnám, mint valami állatkerti látványosságot.
Persze csak akkor, ha tényleg gazdag, és nem 2 lakása van meg egy kocsija, szóval ehhez elérhetetlen gazdagnak kell lennie.
Ha viszont elhívna randizni, vagy kifejeznè az érdeklődését erősen negatív irányba billenne a mérleg..
Pl mit keresek én valami luxusautóban luxusétteremben, mikor fogalmam sincs, hogy kell viselkedni ilyen környezetben.
Kihozna belőlem egy jóadag szorongást, és még azt is folyamatosan lesném, milyen nőkre néz rá véletlen. Persze, mert az ilyen emberekre gondolom tapadnak a nők, és nálam ezerszer jobbakat is megkaphatna.
Összeköltözésre meg közöskasszás problémákra pedig inkább nem is gondolok.
nyilván, akinek szempont a gazdagság az ide nem fog kommentelni, mert tudja, hogy csak lepontozzák :)
nem véletlen van itt csupa olyan válasz, hogy "egyáltalán nem érdekel pénz"
Akkor én leszek a kivétel:
Változtat. Ha a maga erejéből gazdag, vagy az öröklött üzletet ügyesen viszi tovább, az számomra azt jelenti, hogy letett valamit az asztalra, tud dolgozni, van benne erő és kitartás, lehet rá építeni, lehet rá számítani családalapításkor.
Miért kellene fujjolnom a gazdagságra? Ne legyünk már álszentek! Persze ha valami piszkos üzletből vagy becstelenségből van pénze, vagy épp eltapsolja a szülei lóvéját, az más. De ha nem sajnálja az időt és az energiát, hogy kitartóan felépítsen valamit ami jövedelmező, az az én szememben egy vonzó tulajdonság.
Persze.
Kevés embert látok menthetetlenül csúnyának, a legtöbben csak nem adnak magukra. Ha valaki gazdag és úgy nem ad magára, az még rosszabb, így kissé igénytelennek tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!