Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több nő oda az elegáns, divatos hajú férfiakért, mint a kicsit vagányabb, tetovált, kopasz pasikért?
“kicsit vagányabbb”? Mitől vagány? Mit csinál vagy mi teszi azzá. Pusztán a tetoválástól vagy kopaszságtól nem lesz vagány, illetve nem tudom milyen külsőségi jegynek képzelted el ezt.
Sokan nincsenek oka a kopasz pasikért, az még előny, ha valaki tetovált, laza stilusú és MÉG haja is van;)
Tehát a szembeállított példa azért vonzóbb, mert több pozitívummal rendelkezik.
Sokan nincsenek oda az elegáns stílusért sem, inkább az átlagos.
Én nem látom, hogy annyival több lenne.
Amúgy a magam részéről a divatos haj nekem nem fontos, de az elegáns stílus viszont igen. Valószínűleg azért, mert én meg egy elegáns stílusú nő vagyok.
A kopaszság nálam akkor jön be, ha természetesnek tűnik... a tetoválás akkor, ha művészibb. Vagány meg... kinek mi a vagány? Az ilyen redősnyakú "vállalkozó" izompólós fazonok nem jönnek be, de nem is vagyok ez a sportmelegítőben mászkáló póthajas plázacica sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!