Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyeknek mennyire jön be a manapság divatos "antenna-frizura"?
Figyelt kérdés
Amikor oldalt és hátul le van borotválva, felül hosszúra van hagyva, össze van fogva és égnek áll, mint egy antenna?:) Most őszintén: nincs a lányoknak olyan benyomása az ilyenek láttán, hogy totál nőiesek ezek a fickók?2017. febr. 28. 09:03
1/7 anonim válasza:
Van, akinek jól áll, de akkor is mindig az jut eszembe róla, hogy olyan, mintha egy nyelecske lenne a fején, mint egy palacsintasütőnek és ettől nevetséges lesz az is, akinek nem áll hülyén :D
2/7 anonim válasza:
szerintem borzasztó, de hát a mai huszonéves srácok amúgy is nevetségesek
3/7 anonim válasza:
Rém bzis, hiába lenne egy Adonisz, nekem nem kéne, mert ezzel a frizurával vagy mi ez - totálra elcseszi az összképet.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem nőies, hanem nevetséges az a haj...
Mint a mai fiatal fiúk nagy része... semmi férfias nincs bennük. Sem kívül, sem belül.
Nagy bajban lennék, ha a mai 20-30 közötti "fiúk" között kéne párt találnom...
Szánalmas!
(Tisztelet a nagyon ritka kivételnek.)
5/7 anonim válasza:
van akinek jól áll
még mindig jobb, mint az átlagos 1-2 centisre leborotvált "frizura"
6/7 anonim válasza:
A "man bun"-ra gondoltál? [link]
Aki jóképű és férfias annak gyakorlatilag minden frizura jól áll, köztük ez is, aki meg egy kis nyikhaj az ezzel a frizurával még nagyobb gáz lesz.
7/7 anonim válasza:
Amit #6 linkelt, az a hmm...nyammi kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!