Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz feldolgozni azt, hogy valakinek nem lehet csinos és szép barátnője?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok még huszonévesen szűz, annyira vágynék egy szenvedélyes szépségű, finom kisugárzású csinos érzéki lányra, hogy az hihetetlen. Azt se tudom elképzelni, hogy akiknek ilyen csaj nem adatik meg az életében (esetleg közben kevésbé szép barátnőjük van) azokat milyen érzés fogja el, amikor meglátnak egy vonzó csinos szépséget a pasijával. Ilyenkor vajon milyen gondolatok kavaroghatnak a fejükben? Én valahányszor meglátok egy szép csajt, mindig elszorul a szívem, mert tudom, hogy sosem lesz esélyem hasonló élményben. Annyira rossz érzés! Szeretném ha ilyen lányok ápolgatnák a lelkemet, simogatnának az ágyban:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azokat kérdezném akik hasonlóan gondolkodnak mint én: Ti hogy tudjátok ezt feldolgozni?

2017. dec. 13. 23:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
66%
Már az is sokat elárul, hogy egyedül a legkevésbé hasznos válaszra reagált a kérdező. Nem is akar magán segíteni.
2017. dec. 15. 22:27
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen.Nekem mindig szép barátnőm vannak.Nem vagyok gazdag alacsony vagyok de jól nézek ki és nagy a pöccsöm.Ja és nem nyavajgok állandóan.
2017. dec. 17. 08:55
 33/33 A kérdező kommentje:

#32: "...és nagy a pöccsöm."

Ezzel el is mondtad, hogy miért nincs okod aggodalomra.

2017. dec. 17. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!