Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz feldolgozni azt, hogy valakinek nem lehet csinos és szép barátnője?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok még huszonévesen szűz, annyira vágynék egy szenvedélyes szépségű, finom kisugárzású csinos érzéki lányra, hogy az hihetetlen. Azt se tudom elképzelni, hogy akiknek ilyen csaj nem adatik meg az életében (esetleg közben kevésbé szép barátnőjük van) azokat milyen érzés fogja el, amikor meglátnak egy vonzó csinos szépséget a pasijával. Ilyenkor vajon milyen gondolatok kavaroghatnak a fejükben? Én valahányszor meglátok egy szép csajt, mindig elszorul a szívem, mert tudom, hogy sosem lesz esélyem hasonló élményben. Annyira rossz érzés! Szeretném ha ilyen lányok ápolgatnák a lelkemet, simogatnának az ágyban:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azokat kérdezném akik hasonlóan gondolkodnak mint én: Ti hogy tudjátok ezt feldolgozni?

2017. dec. 13. 23:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Ja, és mindezt úgy mondom, hogy én izmos vagyok és kölyökképű, pont olyan, mint akire a lúzerek mindig irigykednek. Nekem az a nagy "hibám", hogy én jófiú vagyok, nem egy bunkó p*cs. Szóval ért engem is rengeteg csalódás, de javarészt azért, mert nem láttam a fától az erdőt. A megoldás általában ott volt előttem, de persze nem kellett, mert könnyen megkaptam volna, az én hülye fejemnek is az eszményi, az elérhetetlen kellett. Be is estem két szék között a pad alá. Nem baj, tanultam belőle.
2017. dec. 14. 07:52
 22/33 anonim ***** válasza:
80%

De mi az, hogy megadatik? Akinek van, annak szerinted úgy lett, hogy egy bombanő random beleült az ölébe? Vagy hogy?

Ez a baj veletek, a befektetett munka részét ki akarjátok hagyni, csak a siker kéne. De munka nélkül nem lesz, úgyhogy sírdogálhatsz tovább.

2017. dec. 14. 08:09
 23/33 anonim ***** válasza:
80%

"A befektetett munka részét ki akarjátok hagyni, csak a siker kéne"

A mai 10-en, 20-on éves generáció legnagyobb problémáját egyetlen mondatban sikerült összefoglalni.

2017. dec. 14. 08:21
 24/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem feldolgozni kell a vélt világvégét, hanem dolgozni azon, hogy olyan nőd legyen, akibe bele tudsz szeretni, kívánod, stb. És fontos, hogy ne kergess álmokat, maradj a szinted környékén.
2017. dec. 14. 08:33
 25/33 anonim ***** válasza:
51%
Egy igazán jó kapcsolatban a párod a legvonzóbb számodra. Csak ezt a mai lelkisérült generáció egyre kevésbbé fogja megtapasztalni, mert csak a külsőségek számítanak és nincs normális kapcsolatuk. Ellenben ex-hegyek, nyaralás, hülyeségre pénzszórás, macska az van. Kár olyannak magyarázni ezt, akibe a téves felfogás van kódolva. Silány életetek lesz ha beüt valami gáz vagy szimplán nem lesztek energikus öregek.
2017. dec. 14. 08:41
 26/33 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező kérj anyádtól karácsonyra 10 000Ft-ot, gond letudva!
2017. dec. 14. 12:59
 27/33 anonim ***** válasza:
54%
Ja, gond letudva: 60 perc, két élvezés, NFVSZ, minden más gumiban, csók szimpátia alapján, barátnő fíling, maximális diszkréció, kényelmes parkolás. XD
2017. dec. 14. 13:02
 28/33 anonim ***** válasza:
10000-ért hol kapna ilyet? :)
2017. dec. 15. 06:37
 29/33 A kérdező kommentje:
#28: Na ja, ennyi pénzből max egy Brazzers full access előfizetés jönne ki, de az is csak egy hónapra. A második csajhoz kb. az se lenne elég, ha kő gazdag cégvezető lennék, mert a gazdagok között is nagy a konkurencia. Persze ha min. 180 lennék férfias megjelenéssel, akkor egyetemistaként sem lenne esélytelen.
2017. dec. 15. 11:35
 30/33 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem azt kell elérned magadban, hogy ne az jusson elsőre eszedbe, hogy úgysem lesz ilyen barátnőd. A szépség amúgyis szubjektív. Nekem anno ugyanez volt a bajom, aztán megismertem egy lányt, aki gyönyörű volt, kenterbe vert minden addigi barátnőmet, még mások szerint is szép volt. Aztán valahogy úgy hozta a sors, hogy nekem közelednem kell és eszembe sem jutott, hogy elhajt, vagy lekoptat, össze is jöttünk. Talán a sors akarta így, nem tudom.
2017. dec. 15. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!