Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz feldolgozni azt, hogy valakinek nem lehet csinos és szép barátnője?
Hiába vagyok még huszonévesen szűz, annyira vágynék egy szenvedélyes szépségű, finom kisugárzású csinos érzéki lányra, hogy az hihetetlen. Azt se tudom elképzelni, hogy akiknek ilyen csaj nem adatik meg az életében (esetleg közben kevésbé szép barátnőjük van) azokat milyen érzés fogja el, amikor meglátnak egy vonzó csinos szépséget a pasijával. Ilyenkor vajon milyen gondolatok kavaroghatnak a fejükben? Én valahányszor meglátok egy szép csajt, mindig elszorul a szívem, mert tudom, hogy sosem lesz esélyem hasonló élményben. Annyira rossz érzés! Szeretném ha ilyen lányok ápolgatnák a lelkemet, simogatnának az ágyban:
Azokat kérdezném akik hasonlóan gondolkodnak mint én: Ti hogy tudjátok ezt feldolgozni?
"Szeretném ha ilyen lányok ápolgatnák a lelkemet, simogatnának az ágyban"
Megértelek, nem könnyű manapság, de azért leírhatnád, hogy miért érdemelnéd azt meg, hogy valaki ápolgasson, simogasson az ágyban? Mik azok a tulajdonságok, amiért te ezt megérdemelnéd? Az önbecsülés, magabiztosság biztos nem ezek szerint. De lehet más...
Ha nem tudsz ilyet, bár kétlem, akkor el kéne gondolkodni, hogy min kellene és min tudok változtatni?
A másik, hogy egy filmből idézzek:
-Te hiszel a sorsban?
-Nem, én abban hiszek, hogy tegyünk meg minden tőlünk telhetőt és majd kiderül, mi a sorsunk.
Te nem hiszem, hogy mindent megtennél ezért.
Egy másik dolog, hogy egyáltalán nem kell ilyen szép nő, hogy boldog légy. Ez általánosítás. Egy átlagos lányban is meg tudod látni a szépet, ha megismered, és utána nem lesznek és nem is fogsz foglalkozni ilyen buta felületes általánosításokkal.
Nyitott szemmel kéne járni és kilépni az álmodozásból, álomvilágból!
Elképzelem: Finom kisugárzású csinos érzéki lány + egy rinyáló, nyervogó lúzer.
Életszerű tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!