Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon - a sima tetszésen túl - már érzései is lehetnek irántam, amit leplezni/rejtegetni próbál?
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen (gyárban) dolgozunk. Az egyik közvetlen felettesemről van szó, egy helyes 20-as évei végén járó fiatalemberről. Én pár évvel vagyok ifjabb nála. Egy fél éve vagyok itt, de ő már az első látásra megdobogtatta a szívem, úgy értem nagyon megfogott már elsőre is a személye. Egyből valami különleges érzés fogott el. Sajnos az első időkben nagyon látszott, lerítt rólam, hogy bejön nekem, hogy vonzódom hozzá... Habár nem tettem semmi különöset, de tudomására jutott, hisz egyértelmű volt rajtam. Azóta ezt visszafogtam rendesen, de belül nem változott semmi (sőt!)... Szóval jelenleg már jól kontrollálom hogy ez kifejeződjön rajtam, de azért sztem most is veszi rólam az adást... Bár szerintem külsőre én is bejövök neki, eleinte még "mulatott" úgymond rajtam, ezen a dolgon, hogy ilyen hatással van rám... sőt, pár férfikollégának is elújságolta sztem, mert láttam rajtuk hogy tudják. (Ez mondjuk eléggé nem volt szép tőle, és nagyon mérges is lettem rá ezért akkor magamban). Az utóbbi hetekben, talán hónap is van már, azt érzékelem róla, hogy nem vagyok én sem közömbös neki. Zavartnak látom a közelemben, kerüli a szemkontaktust, ugyannakkor figyelgetjük egymást (mint ahogy egész eddig is amugy), összetalálkozik a tekintetünk gyakran. Kimondottan munkán kivüli témában nem szokott odajönni hozzám beszélni, keresni a társaságom. Korábban barátnője volt, nagyon valószínű viszont, hogy ez a kapcsolata már végetért, most nemrégiben. Tudom hogy én is benézhetem a dolgokat és mondhajtuk, hogy azért kerül(get) illetve nem néz már a szemembe, mert nem érdeklem. De én tényleg azt érzem, hogy pont azért mert én is érdeklem őt, akár már komolyabban is. De mintha ezt nem akarná hogy leleplezdődjön róla, ezért "rejtegeti" magát előlem. De tuti hogy nem semleges velem kapcsolatban, ezt nagyon érzem.2017. dec. 13. 17:54
1/2 anonim válasza:
A közvetlen feletteseddel ne kezdj ki,csak A baj lesz belőle. Ha tetszel is neki, szerintem azért rejtegeti, mert nem lenne egészséges egy ilyen kapcsolat. Az is lehet viszont, hogy csak beképzeled az egészet így fél év epekedés után.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem a nézőpontodat. Némileg egyet is értek. De azért kevés helyen él már ez a vaskalaposság, nem?! Mindketten fiatalok, függetlenek vagyunk (már Ő is). Olyan rendkívüli lenne esetleg, ha alakulna köztünk valami?
2017. dec. 13. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!