Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Amit szeretnék egy normális párkapcsolatban,azok a snassz dolgok,amik léteznek,hogy egymásra figyelés,kommunikáció,jó szex,néha valami közös program... egy normális légkörben eltöltött nyaralás veszekedések nélkül,vagy egy közös főzés,vagy 1-2 ital elfogyasztása esténként ? miért egy olyan pasi nyújtja nekem,aki már foglalt ? Miért nem volt egy olyan kapcsolatom 33 év alatt,akivel ez sikerült volna,miért egy nonszensz kapcsolatban kapom meg ezt,amit nem akarok valahol,hiszen normális kapcsolatot szeretnék olyasvalakivel,akinek én vagyok az első ? (első ilyen kapcsolatom a mostani,egyszerűen nagyon hiányoznak ezek a dolgok ).
2017. dec. 12. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert velem még nem találkoztál, de nem is fogsz, mert te foglalt pasikra utazol s kapcsolatokat cseszel szét;)
2017. dec. 12. 18:14
 2/5 LazyJones ***** válasza:
Ezt én is megkérdezhetném, bár én pasi vagyok. Valahogy úgy van belőve a szenzor a jelek szerint, hogy az egymáshoz passzoló emberek valahogy mindig mást akarnak a jelek szerint.
2017. dec. 12. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:

"miért egy olyan pasi nyújtja nekem,aki már foglalt ?"

Azért, mert az a típus, akire vágysz pontosan olyan, amire a legtöbb nő vágyik (teljesen általános). Így azok a pasik, akik ezeknek a tulajdonságoknak leginkább megfelelnek, már általában foglaltak.

A női oldalon ugyanez a helyzet. Ha megnézed, hogy egy átlagos pasi (aki komoly kapcsolatot keres) mire vágyik, ugyanezt fogod látni. Egy kedves, aranyos, hűséges lányt\nőt írnak körbe, akivel egy hullámhosszon vannak és akivel lehet közös jövőt tervezni. Azok a nők akik ezeknek a kritériumoknak leginkább megfelelnek, szintén foglaltak.

2017. dec. 12. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezeket állítom neked hogy 100/99 pasi megadná neked, szóval ne siránkozz és inkább legyél nyitott egy ismerkedésre
2017. dec. 12. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, őszintén, tegnap óta mennyi privát üzit kaptál? :)
2017. dec. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!