Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsétlen vagyok ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsétlen vagyok ennyire?

Figyelt kérdés
Lehet , hogy azért nem sikerült eddig normális párt találnom mert képes vagyok átesni a ló másik oldalára?Úgy értem mindenben segíteni szeretnék a barátomnak. Csak kevesen igénylik a túlzott törődést vagy nem tudom mi a gond. /Nő vagyok/
2017. okt. 30. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezeket az eddigi partnereid fogalmazták így hogy nagyon a “fejükre nőssz”? Ha meg itt a válassz tessék változtatni.
2017. okt. 30. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Igen. Nézd, a férfiak szívesen fogadják a törődést, de nem kell túlzásba esni, mert ŐK A FÉRFIAK, ezért hagyni kell őket, hogy a helyzet urai legyenek.

Itt a GYIK-en - főleg ebben a kategóriában - nagyon sok szeretetéhes fiú van, ők biztosan szívesen fogadnák az állandó törődésedet.

28/F

2017. okt. 30. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Felnőtt férfiak barátnőt keresnek nem második anyukát.

Próbáld visszafogni magad, ha úgy érzed túl sok vagy.

2017. okt. 30. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nincs baj azzal, hogy törődsz a barátoddal, fontos is. Nálam abszolút jó pont lenne. :)
2017. okt. 30. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Haha. Bárcsak a barátnőm lennél. Szerintem ez aranyos. :)
2017. okt. 30. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos a szavak azok szavak kinek mit jelentenek, elvben (nekem is) bejönne egy ilyen törődő lány, de gyakorlatilag ki kell próbálni. Mondjuk èn is kreatìv és törődő vagyok...szürke hétköznapokat is filléres trükkel kiszinezem...
2017. okt. 30. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

segítség és segítség között elég nagy különbség van :)

F

2017. okt. 30. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha egy nő erős, törődő, de ez nem jelenti azt, hogy szeretnék is az erejére támaszkodni vagy állandóan "törődve lenni".

Szóval ez jó tulajdonság, de ha túlzásba viszed, akkor ez is az elnyomás egy megjelenési formája lesz (még ha nyilván nem is ez a szándékod, hanem éppen ellenkezőleg), aminek eredményeként nem hagyod kibontakozni, nem fogja magát férfinak érezni, és nagyon egy oldalúvá fog válni.

Ne akarj mindenben segíteni. Légy erős, biztos pont, segíts, ha tényleg szüksége van rá, ha kell tudjon erőt meríteni belőled, de ne gyerekként kezeld.

Hagyj neki teret.

2017. okt. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!