Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy csak mosolygok az egészen, hogy milyen szerencsétlen vagyok?
Nyugi, ez teljesen normális, velem is szoktak ilyenek történni, napi rendszerességgel.
Üdv a klubban!
Az a baj ezzel, hogy előbb-utóbb beeteted a tudatalattid is azzal, hogy ez így jó - közben pedig marhára nem, ezt te is tudod. A tudatalattit is át lehet ám verni - ha folyamatosan kínodban röhögcsélsz, a tudatalattid azt fogja érzékelni, hogy boldog vagy. És egyre inkább el fogja terelni a figyelmed a valós problémákról, ami pedig még tovább nyújtja a lejtőn lefelé vezető utat.
Ha nem ér sikerélmény, kreálj magadnak: hobbi, szabadidős elfoglaltságok - legyen egy olyan világod, amibe mindig jó "elmenekülni", ha az életben baj ér. Egy jó hobbi erre tökéletesen megfelelne szerintem: ha találsz valami olyat, ami tényleg leköt, akkor ott nem lesz helye semmilyen kudarcnak.
Ja, ez lemaradt: 25/F vagyok.
De azért köszönöm a privát üzeneteket! :D
mi lenne ha még görcsölnél is rajt?
full gatter..
így legalább nem kell mata részeggé innod magad minden nap
Kezdetnek olvass utána,miért lehet baj a gyomroddal meg a nyelőcsöveddel,én is ezt tettem.Meglepő dolgokra fogsz rájönni.Egy szigorú diéta egy-két hónapig csodákra képes.Minimális szénhidrát és zéró cukor.Nekem ez rengeteget segített.
A másik,hogy amíg lúzernek állítod be magad,addig örökké ezt vonzod.Ez nálam is tök így volt,aztán elkezdtem cselekedni.Mondjuk életmódot váltottam ,elkezdtem randikra járni,hátha.Azt mondtam magamnak,te is vagy olyan okos meg szép nő,mint más.Merek emberekkel kommunikálni,és merek lépni,ha kell.Az önsajnálat a saját sírodat ássa meg.Még ha kívül röhögsz is,belül eszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!