Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy csak mosolygok az egészen, hogy milyen szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
Itt a szerencsétlent szó szerint értettem. Gyakorlatilag papírforma szerint nekem nagyon boldogtalannak kéne lennem, többen mondták már, hogy rég megpusztultak volna a helyemben. Mivel eszméletlen szerencsétlen vagyok a szerelemben, sosem olyanba szeretek bele, aki viszonozza, ellenben mindig olyanok akarnak engem, akiket a hátam közepére se kívánok. A többi dolog is pechesen alakul, soha életemben nem kaptam még semmilyen elismerést, szüleim nem büszkék rám, nincs semmi sikerélményem, valahogy akármibe fogok bele, az rosszul sül el. Régen nagyon szerettem jókat enni, de sajnos a gyomrommal, nyelőcsövemmel komoly bajok vannak, így már enni sem tudok rendesen. Hiába van diplomám ,a karrierem nem akar beindulni. Boldog párkapcsolatom soha nem volt. Nincs egy stabil pont az éltemben, semmi kilátás a jövőre, teljes bizonytalanság és folyamatos kudarcok sorozata. A durva azonban az, hogy mégsem vagyok elkeseredve, valahogy nem izgat az egész, már mindig csak röhögök magamban, amikor ismét valami nem jön össze, mert ez néha már annyira abszurd, h önkéntelenül is elröhögöm magam. Mosolyogva hallgatom ahogy mások minden kis apróságon panaszkodnak és szenvednek a semmin miközben boldog kapcsolatuk van és sikert sikerre halmoznak.
2017. nov. 23. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ez teljesen normális, velem is szoktak ilyenek történni, napi rendszerességgel.

Üdv a klubban!

2017. nov. 23. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Most igazából dicsekedni jöttél?
2017. nov. 23. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj ezzel, hogy előbb-utóbb beeteted a tudatalattid is azzal, hogy ez így jó - közben pedig marhára nem, ezt te is tudod. A tudatalattit is át lehet ám verni - ha folyamatosan kínodban röhögcsélsz, a tudatalattid azt fogja érzékelni, hogy boldog vagy. És egyre inkább el fogja terelni a figyelmed a valós problémákról, ami pedig még tovább nyújtja a lejtőn lefelé vezető utat.

Ha nem ér sikerélmény, kreálj magadnak: hobbi, szabadidős elfoglaltságok - legyen egy olyan világod, amibe mindig jó "elmenekülni", ha az életben baj ér. Egy jó hobbi erre tökéletesen megfelelne szerintem: ha találsz valami olyat, ami tényleg leköt, akkor ott nem lesz helye semmilyen kudarcnak.

2017. nov. 23. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja, ez lemaradt: 25/F vagyok.

De azért köszönöm a privát üzeneteket! :D

2017. nov. 23. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:

mi lenne ha még görcsölnél is rajt?

full gatter..

így legalább nem kell mata részeggé innod magad minden nap

2017. nov. 23. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz, semmilyen káros szenvedélyem nincsen. Mondjuk a gyenge gyomrom miatt amúgy se tudnék rászokni az alkoholra. Ezek az emésztőrendszeri betegségek kínoznak leginkább, mert ezeket nem tudom egy vállrándítással vagy egy röhögéssel elintézni. Ha testileg egészséges lennék, akkor talán még boldog is lehetnék.
2017. nov. 23. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Kezdetnek olvass utána,miért lehet baj a gyomroddal meg a nyelőcsöveddel,én is ezt tettem.Meglepő dolgokra fogsz rájönni.Egy szigorú diéta egy-két hónapig csodákra képes.Minimális szénhidrát és zéró cukor.Nekem ez rengeteget segített.

A másik,hogy amíg lúzernek állítod be magad,addig örökké ezt vonzod.Ez nálam is tök így volt,aztán elkezdtem cselekedni.Mondjuk életmódot váltottam ,elkezdtem randikra járni,hátha.Azt mondtam magamnak,te is vagy olyan okos meg szép nő,mint más.Merek emberekkel kommunikálni,és merek lépni,ha kell.Az önsajnálat a saját sírodat ássa meg.Még ha kívül röhögsz is,belül eszed magad.

2017. nov. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!