Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen a férfi, ha már 33 éves, megöregedett, és már nincs kedve élni sem? Régen rengeteg barátnőm volt, most már egy nő sem kíváncsi rám. Rémes. Hiába sportolok, étkezem egészségesen, látszik nagyon a kor és ez elrettenti a nőket.
Hetesnek van igaza, mentalitás, egyéni érzékenység kérdése is a mentális és fizikai állapot.
Tegnap láttam egy régi interjút 90 éves sportlövőnővel, lepipált simán életkedvben, virgoncságban, pedig még fele annyi idős sem vagyok.
"és már nincs kedve élni sem? "
Akkor öld meg magad, ennyi. Senkinek se fogsz hiányozni.
Más foggal körömmel ragaszkodik az élethez, te pedig, hogy mersz ilyen kijelentést tenni egészségesen?
Más,a ki halálos beteg, vagy pl. fiatalon meghalt, szívesen élne, te pedig...ááá... rinyagép vagy!
Azt hittem, hogy egy tanár sokkal intelligensebb, de tévedtem.
Remélem, majd az én gyerekemet, nem egy ilyen gy..kér fogja tanítani!
ui.: Mindenki öregszik, akár tetszik, akár nem. Fogadd el, hogy te is idősödsz!
Vagy menj és plasztikáztasd magad. Úgyis olyan sokat keresnek a tanárok, hisz nemrég emelték fel a fizetésüket.
65%: Aki ilyen ostoba, annak tökmindegy, ki tanítja a gyerekét. A tanár amúgy is hozott anyagból dolgozik....
A tanári fizetés meg nem magas, az eü dolgozók fizetését is megemelték, látjuk, milyen eredménnyel...
De ettől függetlenül a kérdező se százas, hogy ennyire ráfókuszál a külsejére és kiír itt x havonta egy ilyen kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!