Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki ha ráírok?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal beszélgettünk kb 30 percet majd mennem kellett..Még este bejelöltem facebookon ő vissza is jelölt majd likeolta a képeim...Szerintetek nagyon gáz ha ráírok?
18/L a srác 23 éves
2017. dec. 10. 15:59
11/22 anonim válasza:
Nem ciki, de azért vigyázz magadra, mert még nagyon gyerek vagy. Többet látsz bele, mint ami, aztán meg majd jön a seggre esés.
12/22 anonim válasza:
"És mit írjak neki?"
Ez a kérdés most komoly? Randira is mi hívjuk el őt?
Van agyad, nem? Akkor használd gondolkodásra!
Nem fogjuk helyetted megfogalmazni a levelet! Nőj már fel. Ha pasikkal ismerkedni eléggé felnőtt vagy, akkor egy sz..ros levél megírásához is legyél felnőtt, hogy egyedül megírod segítség nélkül!
13/22 anonim válasza:
Bambit levadásszák:DDD
Kislány, inkább még tanulj, mint gyászolj a végén;)
15/22 anonim válasza:
Mit irjál neki? Kezd úgy hogy "Helló" a tübbi jön magától, nem gondolkozz rajta.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :) lehet gyerekes vagyok de általában sose jön össze semmi és ezt most nem akartam elrontani ha mondjuk túl nyomulós szöveggel írok rá vagy na értitek.A lényeg hogy rendes volt a srác és egyből átvette a beszélgetés irányítását.:)
2017. dec. 10. 17:07
18/22 anonim válasza:
persze hogy átvette,hisz mindig a férfinak kell teperni,bezzeg amikor egy nő lássa egy férfin hogy nem tud beszélni,nem veszi át az irányítást hanem keres mást
19/22 anonim válasza:
Ne görcsölj semmin, csak lazán. Ha összejön akkor jó , ha nem lesz másik.
És a legfontosabb: csak önmagad add és ne játszd meg magad.
20/22 anonim válasza:
Miről beszélgettetek? Vedd azt alapul, de nagyon azért ne éld bele magad, mert egyszer beszélgettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!