Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki tetszik! És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik! És szerintetek ciki az ha ráírok facen? Egyszer kétszer már ráírtam és ezután még ciki lenne?

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgyérzem ha nem írok rá összeomlok viszont félek attól hogy ha meg ráírok akk meg lekoptat stb. Elsősorban fiúk véleménye
2013. máj. 13. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ő szokott rád írni?
2013. máj. 13. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki!
2013. máj. 13. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki
2013. máj. 13. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ő nem szokott rámírni
2013. máj. 13. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ő nem szokott rád írni az azt jelenti hogy nem tetszel neki.
2013. máj. 13. 21:29
 6/6 Metalkris95 ***** válasza:
Kevés olyanról hallottam hogy egy lány próbál felszedni egy fiút, jó tudni h létezik ilyen. Ha válaszol akkor még nem veszett az ügy viszont ha nem és nem is ír rád akkor szerintem hagyd a fenébe! Majd elfelejted és találsz másikat
2016. ápr. 2. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!