Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viseljuk el a megaláztat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viseljuk el a megaláztatást?

Figyelt kérdés

Annyi információ van a neten is arról , hogy milyen viselkedést kell elvárni egy ferfitõl , aki járni akar velünk , hogy mit ne türjünk el , ( elnezest hosszú ekezetek hianya miatt idönkent ) , es megis belelovalljuk magunkat megalázó lélektipró helyzetekbe , ahol a férfi nem akar minket eléggé, nem hiv csak ritkán, nem vállal fel , nem figyelmes, netalán házas, esetleg félreértjuk a helyzetet, reménykedünk h majd jobb lesz.

Mi történik az élettel teli , büszke 18 éves lánnyal , aki elindul az életbe, és végül ilyen kapcsolatok tépázzák szét az önbecsülését?

Hol van az lány bennünk?

Az elsõ szerelmünk talán még teper értunk , udvarol, virágot hoz, hivogat , de több évvel késõbb , elváltan , elhisszük hogy nekünk ez nem jár már ez a "körités", es lehet minket éjjel hivni egy gyors menetre, stb.

Talán olyan kevésnek adatik meg egy gerinces , rendes ferfi es olyan kevés ilyen van a környezetünkben h elhisszük h ezek a lélekgyilkos kapcsolatok a normálisak ? Mivel sose volt részünk odafigyelésben , szeretetben azt hisszük h a pszichológusok párkapcsolati tanácsai érdekesek, de divatjamúltak , porosak , ilyen sci fi , meg lehet hallgatni , jól lehet aludni az elöadason , aztan haza lehet menni es minden játszma, nyomor megy tovább .

Hogy látjátok nõtársaim, megalkuszunk?

2017. dec. 10. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olvas a jófiú szindrómáról (Nice Guy Syndrome) kérdező.
2018. márc. 24. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:

azért, mert az élet nem könyv.

először előfordul. biztos csak félreértettem. még egyszer előfordul. rossz napja volt. harmadszor... ő ad valami elfogadható magyarázatot. de biztos lesz még olyan, mint az elején.

egyébként meg mondtam már: egy embernek se annyi az össztulajdonsága, hogy időnként vagy többnyire paraszt.

lehet, hogy csak bizonyos helyzetekben ilyen. lehet, hoyg lebilincselő a dumája, kreatív dolgokat csinál, sok mindent csináltok együtt, és még a barátait is bírod.

van, aki téged kezd el hibáztatni: kiprovokáltad, te tettél rá egy lapáttal, te vagy túlérzékeny, mit kell mindenen fennakadni?

ott állsz megzavarodottan. ilyenkor nem arról fantáziálsz, más milyen jó lenne hozzád, hanem hogy milyen jó lenne, ha ő lenne olyan, mint mikor jók vagytok együtt.

nem minden fekete meg fehér. lehet, hogy neked, ha áthív váratlanul egy menetre, ahogy kérdező írta, totál izgalmas. hogy nem minden kedden és csütörtökön este 10-kor csináljátok, ugyanabban a pózban.

hozzáteszem, hogy aki pszichopata, vagy passzív-agresszív, esetleg nagyon jól ért hozzá, hogy ne tudj lépést tartani azzal, ami veletek történik.

én többször léptem ki megalázó kapcsolatból, időbe telt. és ne mondjátok, hogy első alkalommal kitapasztalhattad volna az intő jeleket, mert másik férfi... másik jel.

az pedig önmagában, hogy egy férfi rendes, szintén nem elég ahhoz, hogy pukkedlizzek neki. én is rendes vagyok. és? nem fogok érdekelni mindenkitettől még.

2018. márc. 24. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!