Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az, hogy mindenki életében van egy olyan szám, amiről te jutsz eszébe?

Figyelt kérdés

Vagy ordas nagy kamu?

Kort és nemet is írjatok, please!

2017. dec. 9. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ahaaa, te pl. a 258347984489336-ról jutsz eszembe.
2017. dec. 9. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a 9014370-ról jut ő az eszembe. :)

2017. dec. 9. 17:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval kamu. :D
2017. dec. 9. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Speciel én ha valakit utálok,ő lenne az utolsó gondolatom zenehallgatás közben.Persze ha rá vagyok valakire izgulva úgymond,akkor nyilván van olyan zene,amibe belelátom,hogy na,ez rá emlékeztet.Ez mondjuk nem mindenkinél vagy így,vannak kevésbé érzelgős emberek is.
2017. dec. 9. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
*jav.:van így
2017. dec. 9. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem van. Tom Russell: love abides. Ez ment az esküvőmön. Ha meghallja a volt feleségem, még mindig elsírja magát. Persze nekem is ő jut eszembe ilyenkor, de nincs visszaút és nem is baj.
2017. dec. 9. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak zenék, amikről bizonyos emberek jutnak az eszembe. Kb 3-4
2017. dec. 9. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire hagyott mély nyomot bennem az illető. Vannak ilyen számok nálam is, amik időkapszulának számítanak, és vagy egy régebbi párkapcsolatomat, vagy egy régebbi "korszakomat" elevenítik fel, és minden íz és illat beugrik minden érzéssel, mikor felcsendülnek. De ilyen szám van a legjobb barátommal is, abból az időből, mikor megismerkedtünk. Akkoriban volts sláger és ronggyá hallgattam, így megmaradt. De vele együtt a barátságunk is, és nagyon vicces visszagondolni a számot hallgatva, hogy mennyit csiszolódtunk ebben a barátságban és mennyire másak lettünk, közben a kapcsolatunk jellege semmit sem változott, csak erősebb lett.:) Viszont volt olyan ember, akivel 3-4 hónapot voltunk együtt, és nem mondom, hogy rossz volt, de állóvíz. Egyszerűen semmi érdemleges emlékem nincs az egymás mellett punnyadáson kívül kéthetetnte egyszer, és nem is volt benne semmi, ami hű, de nagyon megmozgatott volna. Szerettem pedig, nem eszeveszettül, de nem volt semleges. És annak ellenére, hogy fel tudok hozni konkrét zeneszámot abból az időből is, nem ő jut eszembe egyáltalán, hanem minden más, amit akkoriban csináltam. Lehet, hogy neki én többet jelentettem, de nekem ez üres volt, így pedig (sajnálom) könnyen felejthető.

21N

2017. dec. 9. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Istenem!
2017. dec. 9. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

42

2017. dec. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!