Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akiknek bejön a, , Jégkirálynő"?
Mert sokan megszólják őket, pedig én is ilyesfajta személy vagyok...
Nem akarok egoistának tűnni, de eléggé csinos és formás vagyok. Jobban szeretem a természetes szépséget - mondhatni igazán szerencsés ember vagyok, hála a bőrömnek - szóval csak egy kis szempillasprirált használok, meg halvány rózsaszín rúzst. Ez legtöbbször tetszik a férfiaknak, de csak ennyi. Semmi több.
Könnyen beszélgetek és barátkozok, de kapcsolat terén eléggé érzelmi nyomorék vagyok. :/ Nem tudom kifejezni az érzelmeimet és olykor ,,érdekes" természetem van (mindent nyugodtan kezelek, nincs bennem az a bizonyos ,,szikra" amit sokan keresnek. Ez nem azt jelenti, hogy unalmas vagyok, csak nem szenvedélyes). Pedig próbálkoztam, de valahogy nem az én világom, kényelmetlenül érzem ilyenkor magam.
Egyszóval egy nagy kihívás vagyok.
Erre mindig felhívtam a figyelmet, de folyton azt mondták, hogy semmi baj, szeretik a kihívásokat. Aztán kiderült, hogy nem az ilyen mértékűeket.
Az a probléma, hogy nem tudom ugyanazt nyújtani, amit én kapok, mert én is azt érzem, de képtelen vagyok kimutatni és úgy tűnik, mintha nem szeretném az adott személyt.
Most miért kell így leszólogatni a kérdezőt? Segítséget kért, nem azt, hogy rugdossuk miközben a földön fekszik.
Nyugi, szerintem elmúlik idővel ez. Anno én is Jégkirálynő voltam, aztán miután elkezdtem elégedett lenni az életemmel és önmagammal, egyből leesett a koronám:)
Én annyira nem szeretem, illetve ha nem érzékelem, hogy érdeklődne irántam, akkor egy idő után nem is foglalkoznék vele, mert azt vonnám le, hogy nem jövök be neki.
Nekem az imponáló, ha egy lány kimutatja, hogy szeret, és úgy nekem is könnyebb lépni, ha vannak elég határozott jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!