Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan emberek, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek, akiknek bejön a, , Jégkirálynő"?

Figyelt kérdés

Mert sokan megszólják őket, pedig én is ilyesfajta személy vagyok...

Nem akarok egoistának tűnni, de eléggé csinos és formás vagyok. Jobban szeretem a természetes szépséget - mondhatni igazán szerencsés ember vagyok, hála a bőrömnek - szóval csak egy kis szempillasprirált használok, meg halvány rózsaszín rúzst. Ez legtöbbször tetszik a férfiaknak, de csak ennyi. Semmi több.

Könnyen beszélgetek és barátkozok, de kapcsolat terén eléggé érzelmi nyomorék vagyok. :/ Nem tudom kifejezni az érzelmeimet és olykor ,,érdekes" természetem van (mindent nyugodtan kezelek, nincs bennem az a bizonyos ,,szikra" amit sokan keresnek. Ez nem azt jelenti, hogy unalmas vagyok, csak nem szenvedélyes). Pedig próbálkoztam, de valahogy nem az én világom, kényelmetlenül érzem ilyenkor magam.

Egyszóval egy nagy kihívás vagyok.

Erre mindig felhívtam a figyelmet, de folyton azt mondták, hogy semmi baj, szeretik a kihívásokat. Aztán kiderült, hogy nem az ilyen mértékűeket.

Az a probléma, hogy nem tudom ugyanazt nyújtani, amit én kapok, mert én is azt érzem, de képtelen vagyok kimutatni és úgy tűnik, mintha nem szeretném az adott személyt.

2017. dec. 8. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Napi önreklám
2017. dec. 8. 19:53
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
En is detto ugyanigy vagyok 😁 Aki sima ismerosnek "keszul" vagy beszelgetek egy emberrel, mindenkinek szimpatikus, vicces, humoros vagyok es jon: "Te meg egyedul vagy?". Ha megtetszik valaki, esetleg meg el is hiv randizni, mintha nem is en lennek... mintha egy behuzott fulu nyul ulne az asztalnal kolat szurcsolgetve, ures tekintettel 😁😁😁 Teljesen mast mutatok, leblokkolok... Egy ember sincs, aki lekuzdene ezt eddig... Majd egyszer 😊
2017. dec. 8. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nagyon!

Udv: Avenuto, az eszkimó igluból.

2017. dec. 8. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom utálod az érzelmes férfiakat.
2017. dec. 8. 20:15
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

Önbizalomhiány. Ugyanebben szenvedek, és ugynailyen háttérrel mint te, csak fiúban. Sok mindenben magabiztos vagyok, csak érzelmi dolgokban nem. Ezért már szinte vergődik egy néhány lány mint egy partra vetett hal, hogy észervegyem őket, pedig nem tudják, hogy látom őket, és hogy szeretnék is ismerkedni, és ismerkedek is valamilyen szinten, de nem azt adom ki ami bennem van. Tehát ez nem akármilyen fajta önbizalomhiány, hanem az érzelmekben való önbizalom hiány. Gondolom te is úgy érzed, hogy amit érzel, az nem biztos hogy jó, hogy nem biztos hogy ahogy kiadnád tetszene a másiknak.

Ez szerintem gyerekkori traumákból eredezik, lehet hogy keveset foglalkoztak veled a szüleid, amikor kifejezted az érzéseidet csak le voltál hordva, stb., és így félsz kimutatni őket. Konkrét gyógyírt én se találtam még nagyon, de szerintem ha erőltetve akárhogyan is jöjjön ki, de megpróbálod kimutatni, akkor az javíthat rajta

2017. dec. 8. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Minden zárat ki lehet nyitni, ha megvan a kulcs hozzá. Nekem megvolt párszor hozzád hasonlóakhoz, és megfelelő "gesztusokkal",stb.. el lehet érni, hogy felolvadj.

Bővebben nem írnám le, mindenki kaparja ki magának a gesztenyét ;)

F/26

2017. dec. 8. 20:22
 7/17 anonim ***** válasza:
18%

Igen, a hozzád hasonlóaknak ez bejön, mivel én is ilyen vagyok csak férfiben.

Ezt a kérdést én tettem fel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Üdv. A Jégherceg.

2017. dec. 8. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Már megint itt vagy? Régebben tömegszámra írtad ki magadról ezeket a kérdéseket, hogy te mennyire szép, csinos, természetes lány vagy, okos vagy, egyetemre jársz blablabla... a leírásodból kihagytad! hogy csinosan, nőiesen, elegánsan öltözködsz. Pedig ezt is kihangsúlyoztad mindig régebben. De látom még mindig nem találtál pasit.

Egyébként meg szerintem hagyj fel a gyakorival, menj el pszichológushoz, de tényleg.

2017. dec. 8. 20:33
 9/17 anonim ***** válasza:
17%
Jégherceg, nagyon jó vagy
2017. dec. 8. 20:33
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Vonzanak az olyan lányok mint te, ez biztos valami önsors rontás, de nincs annál nagyobb siker mint egy jégkirálynő szívét megolvasztani!

Van Olaf nevű beszélő hóembered is? Ha nincs akkor akarsz építeni egyet?

2017. dec. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!