Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nincs senkim mert "bevonzottam"?
Ez a bevonzós dolog elég érdekes, mármint arra gondolok, hogy ki mennyire akar valamit, mennyit gondol rá, mennyire önzőek a szándékai stb.
Én kamasz koromban rájöttem, hogy szerelem helyett inkább rajongást érzek. Ehelyett olyan embert keresnék (a te helyedben) aki iránt mély szeretetet érzek. Szerintem sokan tudják, mire gondolok, bár furán hangzik... és ez általában csak a kapcsolatban töltött hosszú idő elteltével érződik igazán. Nem kell az a szalmaláng szerű vonzódás, inkább maradnék a kevésbé heves de hosszan tartó érzelmi kapcsolat mellett.
Valamint ne az irigység vezessen arra, hogy minél hamarabb megtaláld ezt a személyt, hanem úgy állj hozzá, hogy akkor találd meg az igazit, amikor a legmegfelelőbb és úgy szeresd őt, ahogy ő szeret téged. Visszatérve a bevonzós dologra, amit igazán szeretnél és szükséges számodra, az valóra válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!