Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elit társon könnyebb társat találni?
nyilván kevesebb az aki csak az egó növelésére regisztrálta fel magát, hogy "fúú mennyi pasi akar engem, egy valódi hercegnő vagyok". Erre ott vannak az ingyenes társkeresők is, ahol szintén lehet hercegnő.
Ha már pénzt kell fizetni az már nem olyan jó. Kivételek, kiérdemeletlen gazdagok akiknek ez nem pénz, természetesen vannak.
Tele az oldal áltak reált kamu robotprofilokkal és elit lehúzással.. Túlnyomórészt olyan 80% ban...
A sz*rnak adsz egy pofont de legalább pénzedbe idődbe és energiádba kerül, jobban jársz ha bárhol máshol nem virtuálisan ismerkedsz vagy itt a gyakorin ismerkedsz igazi emberekkel.
Ezeken a társkeresőkön és nem sorolom általában roppant agyhalot beszélgetések szokta kirobban de az is szökőévben egyszer.
Nagyon profin kell kinézned a képeken hogy egyáltalán leerszkedjenek hozzád..
Szóval ezek a tipikus egyszavas mondatok nagy kihagyásokkal míg te próbálsz érdeklődni értéket adni és eszkalálni a beszélgetést magasabb minőségbe telefon fb skyp stb általáben lerázás van
a kedvencem a diszkrét nem egymást keressük vagy az eltüntem a semmibe tud hogy értsd helyzet..
Egyébként nem értem egyesok hogy gpndolják ezt a etekig hónapokig tartó levelezgetést.
Végén minden ttudunk a másikról vagy amit hazudott és megunjuk egymást levelezés közben.. Óriási találmány.. miközben a csajra 10-en írkálnak alapból facebookon plusz a nemzetközi vonal.
Lehúzós, és nehéz tőlük megszabadulni, szerződést felbontani.
Tetejébe nem tudom, mi benne a marha "elit", barátnőm sima középfokú végzettséggel regizett, tök átlagos nő. Ja, de még a végzettségének az igazolását se kérték el. Már csak azért írom ezt, mert (legalábbis régebben) az volt a szlogenjük, hogy társkeresés diplomásoknak (nem, mintha a diploma szűrne bármit is emberileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!