Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tucatlányként könnyebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tucatlányként könnyebb párt találni?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy igen. Nem csak külsőre értem a tucatot, hanem ízlésre, viselkedésre is, az a fajta, aki facebook-on köszön a hónapoknak, idézeteket rak ki, mindig az aktuális slágerekért van oda és hasonló dolgok. Ahogy megfigyeltem, az oldalon is ezzel a típussal akarnak legtöbben összejönni, a hasonló lányokkal kapcsolatban jön a legtöbb kérdés, hogy hogy jöhetnének össze velük. Ez az igazi "átlagos lány", akit mindenki akar magának.

Hogy lehetne ilyenné válni?

2017. jan. 23. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, könnyebb, én is így látom. Az más kérdés, hogy milyen kapcsolatok lehetnek azok, ahol a másik csak a külsődért jön veled össze és pár hónap után, amikor rájön, hogy nem lehet veled beszélgetni, ott is hagy, te meg ugrasz a másik, ugyanilyen kapcsolatba, ahol lövitek a szelfiket, majd byebye ismét.
2017. jan. 23. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Én se vagyok tucatlány, még sincs gondom a pártalálással.

De, hogy válaszoljak a kérdésedre: utánozd őket, aztán idővel olyanná válsz, mint ők. Ha neked ez jó.

2017. jan. 23. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Baratkozz ilyenekkel. Meg koszonj te is a honapoknak. ( :DDD )
2017. jan. 23. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tucatlányként" a "tucatfiúknak" fogsz kelleni, két nagy csoport egymásra talál ugyebár...

Amúgy az "átlagos lány" leírást (?) a fiúk elsősorban külsőre értik, arra, hogy ne legyen 10 kiló festék rajta, ne legyen extrém hosszú műkörme, póthaja stb., és jellemzően ezeknek az átlagos lányoknak a személyisége éppen hogy nem átlagos.

2017. jan. 23. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tapasztalom, hogy igen. Mióta túl vagyok a műtéteken és tucatlány lettem, sokkal könnyebben találok párt. Régen, férfiként esélyem se volt. :)

25/N

2017. jan. 23. 11:45
 6/8 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon sokat voltam és vagyok lányok között, hidd el, a külsőre átlagos lányok nem igazán különböznek egymástól belsőre sem.
2017. jan. 23. 11:45
 7/8 rys válasza:

Egyfelől teljesen logikus, hogy a "tucatfiúk" a "tucatlányokkal" akarnak összejönni, de ez azért elég nagy általánosítás, még akkor is, ha tényleg vannak olyan emberek víg kis bolygónkon, akik nagyon jól leplezik, hogy személyiséggel rendelkeznének.

Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy a tucatlány olyan, mint egy jó film, amit már százszor láttál. Megint meg fogod nézni, mert tudod, hogy jó,és lehet, hogy már egy kicsit unalmas, de legalább nagyot nem fogsz benne csalódni.

Ismerkedési szempontból nem árt, ha van valami amire lehet építeni, és nem úgy kell megfejteni a kiszemelted, mint egy titkot. Az átlagos embereket átlagos dolgok érdeklik, amihez bárki hozzá tud szólni, aki pedig más, mint a többség, azt megismerni/megérteni is nehezebb lehet.

Az viszont, hogy megéri-e ilyenné válni, csak azért, hogy bevonzd azokat, akik nem akarnak nagy energiát fektetni az ismerkedésbe, csak akkor jó ötlet, ha fel vagy készülve rá, hogy tucatfiúkat kapsz a nyakadba. Más kérdés, hogy egyáltalán lehetséges-e ilyen könnyen megváltoztatni a személyiséged.

2017. jan. 23. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Tucatlányokra a tucatférfiak vágynak. Dögunalmas lehet ilyen kapcsolatban élni. Én pl a deviáns, őrült csajokat szeretem.

30f

2017. jan. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!