Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajozási stratégia: arról beszélnék hogy kimegyek Írbe marhahúsvágó gyárba marhahúst vágni, és fél évente 2 millió HUFot spórólnék meg?
Azt mondanám ok, menj és ismerkednék tovább. (feltételes mód, mert van párom)
Eszembe nem jutna olyannal kezdeni, aki külföldre tervez menni a közeljövőben. Nem szeretem a távkapcsolatokat, fontos a mindennapi találkozás és együttélés szerintem. Kész, pont.
A fizetés persze nagyon kecsegtető, de kérdés amúgy, hogy mennyit tudnál megtartani belőle? Nyilván laknod kell majd valahol és enned is kéne. Hazajönni is szeretnél néha majd a családhoz stb.
Nyilván sokkal többet lehet félre rakni, mint Orbániában, de azért jó, ha reális maradsz.
Amúgy utálom a dicsekvő alakokat, akik magabiztosan állítanak olyan dolgokat, amik még meg sem történtek.
Annyi ilyet hallottam már, hogy le van zsírozva kint a munka, milyen jó stb. Aztán nem lett belőle semmi.
Ezt itt is megkeresheted, ha lenne eszed.
Nem kezdenek egy hentessel.
Vagy ha ismernéd akiket "kell", mert itt azzal többre jutsz, sajnos. Az egyik leggazdagabb magyar egy natúr gázszerelő, de jókor szotyizott együtt valakivel. És majdnem minden cégnél van 1-2 ilyen "random pozíciós ember" akit dolgozni még senki nem látott, de viszik a pénzt.
Ez csak itthon hangzik sok pénznek, de kint egy utolsó alja pasi lennél, minimálbéren. Persze, jobb mintha itthon lennél minimálbéres, ez kétségtelen, meg ami még az előnyödre fog válni, hogy az ír nők gyönyörűek. Egy ottani csúnyácska lány is magyar szemmel nézve egész szépecske.
Ennek ellenére ilyen alja munkát kimenni eléggé szégyent hoz a magyarságra. Én is ki fogok menni, pont lehet Írországba, de fejlesztő mérnöknek, jóval átlag fölötti bérekért.
Nálam nem lenne az. Aki már az ismerkedésnél is arról beszél, hogy hú, ő most mennyi pénzt fog keresni, abból azt szűrném le, hogy a lóvén kívül semmit nem tudna felmutatni, amiért érdemes lenne kapcsolatban lenni. Én meg nem vagyok anyagias lány, de mondjuk a humor, intelligencia jóval fontosabb nálam... és ha nem ilyesmivel próbál "lenyűgözni", akkor kuka. Plusz nálam a távkapcsolat sem pálya 1-2 hónapnál tovább, és nem is mennék ki külföldre, mert nekem a nylvtudásom a specialitásom, és nem tudnék olyan jó munkát találni kint, mint otthon.
De biztos van olyan anyagiasabb csaj (ha direkt ilyenekre mész, aki szuperdivatos, luxy cycuska, flegmah tekintet stb.), akinél ez bejön. Max. letagadja, hogy mit csinálsz, mert a fizikai munka az náluk cikkkiiiiiii.
Kérdező ne hallgass az itt valaszolo hölgyekre.
Náluk csak "a humor, intelligencia számít"! Egy klasszikust idézek: "lóf..@szt mama"
Nem hajtják a pénzt, mivel feltehetően az anyagi erőforrásokat valaki bizosítja részükre.
Az tiszteletreméltó, ha valaki szorgalmas. Keress egy olyan hölgyet, aki szintén az.
Gold Digger -ben ne gondolkozz. Náluk te nem fogsz labdába rúgni. Az itt válaszoló Király Kisasszonyoknál sem.
Egyrészt a munkád, másrészt szűkös anyagi lehetőségeid végett. Abból a pénzből amit Írországban fogsz keresni, ott nem fogsz tudni eltartani egy hölgyet.
Viszont egy hozzád hasonlóan szorgalmassal, kényelmesen meg tudtok élni egy bérelt lakásban. Lakbér helyett hitelből meg is tudjátok vásárolni.
Ha öt év után hazajössz. Veszel itt egy lakást és elhelyezkedsz havi 700 euró nettóért. Ekkor ugyancsak nem leszel az aranyásók álma. Viszont ha keresel egy szorgalmas
menyecskét, aki nem csak a sz..@..ros bugyiját hozza hozományba, itthon is szépen meg tudtok élni két fizetésből.
Én már a következő stációnál járok. Láttad a meseautó filmet? "Havi 800! Akkor minek nekem megnősülnöm?"
Amennyiben csinos pénzre hajtó hölgyekre izgulsz, menj el kurv..@..zni. Olcsóbb mint egy fix hölgy, amit meg sem engedhetsz magadnak.
Soha nem fogja azt mondani, hogy fáj a feje. Kérdés nélkül fog lesz..@..pni. Soha nem fog gyerektartás végett beperelni.
Amennyiben élettársnak akarsz egy igazi szépséget, ahhoz jóval többet kell keresni.en.
Pénzzel nem lehet jó nőt venni. Akit meg lehet, az olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!