Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kettős mércék vannak jelen a társkeresésben?
"szerintem a noknek konnyebb, ha egy picit is csinosnak szepnek szulettek"
Csak vannak okos és szép nők is, akik nem zoknikat keresenek :)
Tök mindegy, hogy milyen férfiak rajonganak körbe. Mindkét nemnél ugyanolyan gyakori (ritka) a normális emberek előfordulása. Ha próbálkozik nálad 20 pasi (fiktív szám), abból 1 normális, akkor azzal össze tudsz jönni.
Ha férfi vagy, be kell próbálkoznod 20 nőnél, meg kell ismerned, "le kell győznöd" a másik 19-et, és akkor van lehetőséged összejönni valamelyikkel. Sokkal nehezebb, mint passzív módon válogatni a jelentkezőkből.
Ami mindkét félnek hátrány, hogy az nem derül ki rögtön, ki a normális, és ki nem. Magyarul az ismerkedés (ha vannak igényeid) nem könnyű, az viszont tagadhatatlan, hogy a nőknek általában könnyebb, mint a férfiaknak.
Tudom, nem változtat azon, hogy lepontoztok, mert egy tök egyértelmű dolgot le merek írni. De a korrektség kedvéért: nem hiszem, hogy bármilyen "kettős mérce" lenne az ismerkedésben. Mindenkinek szíve joga olyan társat keresni, amilyet szeretne. Ezzel nincs semmi gond, sőt.
Pusztán a kialakult vitába szálltam be, hogy kinek könnyebb ismerkedni általában. És fenntartom, egy átlagos nőnek könnyebb, mint egy átlagos férinak.
"Csomószor előfordul, hogy megvan a kölcsönös szimpátia, összemosolyogtok valakivel/bemutatnak társaságban és máris beindul egy beszélgetés, amiből utána bármi lehet."
milyen szimpátia lehet azzal, akivel nem is beszéltél?...
"Mennyiségileg lehet, minőségben nem igazán."
Szóval azt állítod, hogy a nők nagyobb arányban normálisak, mint a férfiak? Mert ez színtiszta szexizmus. Ellenkező esetben viszont a mennyiség könnyebbség egyértelmű előnyt jelenti, hiszen ugyanolyan az esélye, hogy valaki nemtől függetlenül normális legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!