Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre billen a mérleg nyelve?
Összességében értékes embernek tartom magam: az okoz örömet ha mást boldoggá tehetek, szeretek főzni, pihikézni, világot látni, sportolni.
Ha viszont valaki megbánt(aktuális párom ide nem értve), fájdalmat okoz akkor a gyermekkori traumáim miatt azt kényszeresen visszaadom a másiknak, általában sokkal nagyobb sebet okozva. Nem tudatosan hanem inkább ösztönből történik ez.
Van aki szerint nyeljek, lépjek tovább, mert majd az élet megbűnteti. De a személyiségem nem viselné el azt, hogy a másik a markában kuncog "milyen jól átvertem" ezért inkább az élet helyett én leszek az aki büntet mert utána a korábbi sérelmeim közönnyé válnak és a lelkemnek ez sokkalta jobb.
Összességében pozitív vagy negatív?
Aki akar dumcsizni írhat kommentet/privit korral,nemmel,várossal :)
Mindenképpen negatív, pláne ha valaki nem rosszindulatból, vagy akaratlanul bánt meg valamivel.
De ez egy komoly pszichológiai betegség, amiről a legjobb lenne egy pszichológussal elbeszélgetni, mert kezelhető dolog. Amíg a gyerekkori traumákat nem dolgozod fel sosem lesz egészséges párkapcsolatod.
1-es, nem azt írta pont a kérdező, hogy párkapcsolatban ilyen nem fordul elő? :D
Szerintem pozitív a mérleged, egyáltalán nem vészes ha valaki saját kezébe veszi a döntést. Tipikusan balkáni mentalitás a "szarok bele majd lesz vhogy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!